Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων Ημερομηνία 28 Μαρ 2024, 11:44



Απάντηση στο θέμα  [ 6 δημοσιεύσεις ] 
ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΑΣΘΜΑ 
Συγγραφέας Μήνυμα
Δημοσίευση ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΑΣΘΜΑ
Παρακαλώ θα ήθελα να μου πείτε σχετικά για τα αποτελέσματα του Βιοσυντονισμού στο αλλεργικό άσθμα.Έκανα τεστ και είμαι αλλεργικός στα ακάρεα και στην ελιά.(αιματολογικά και δερματολογικά)Αυτό μου συνέβηκε μόλις πέρυσι το Μάϊο μετά απο μια βαριά πνευμονία που πέρασα και έκανα χρήση ισχυρών αντιβιοτικών.τον Μάιο 2009).Από τότε που βάλαμε τα χαλιά σπίτι, στις 20 Οκτωβρίου 2009 κάνω δυο με τρείς φορές την ημέρα εισπνοές για το αλλεργικό άσθμα.Είμαι 42 ετών και ποτέ μα ποτέ δεν είχα καμιά αλλεργία ούτε εγώ ούτε μέλος της οικογένειας μου.Μόνο τα τελευταία δυο χρόνια την άνοιξη είχα πολυ έντονο κνησμό στα μάτια μου.Θα ξεκινήσω απευσθητοποιήση με δυο εμβόλια(ακάρεα+ελιά) σε 2 μήνες από τώρα.Θα ήθελα την άποψη σας επειδή έχω προβληματιστεί με τα ζωήφια αυτά(τα 8ποδά) και το άνθος της ελιάς να μου δημιουργούν τόσο σοβαρό πρόβλημα στην καθημερινότητα μου.
Σας ευχαριστώ


17 Μάιος 2010, 17:33
Δημοσίευση Re: ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΑΣΘΜΑ
Τώρα που διάβασα το μηνυμά σου θυμήθηκα τι πέρασα! Είμαι 35 ετών και στα 28 την άνοιξη άρχισα να βγάζω σπυράκια και να έχω φοβερή φαγούρα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια με ενοχλούσαν ακόμα και τα ρούχα. Πήγα σε αλλεργιολόγο και μου είπε ότι είχα αλλεργία στα ακάρεα. Πέρασα ένα μήνα φριχτό. Τον επόμενο χρόνο πάλι τα ίδια μόνο που δεν κράτησε 1 μήνα ....... Πέρασε το καλοκαίρι ήρθε το φθινόπωρο και εγώ να μην μπρρώ να σταθώ. Η κρέμα του γιατρού δεν έκανε τίποτα. Τελικά μετά απο πολύ σκέψη πήγα σε ομοιοπαθητικό, σε 1 μήνα είχε φύγει και η αλλεργία στα ακάρεα και η επιπεφυκίτιδα στα μάτια που με ταλαιπωρούσε. Από τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θοδωρή η ομοιοπαθητική έχει πολύ καλά αποτελέσματα στις αλλεργίες μήπως να το σκεφτείς να πάς. Ο βιοσυντονισμός είναι καινούργια μέθοδος με καλά αποτελέσματα (έχω ακούσει, δεν έχω κάνει) και μάλιστα πολλοί ομοιοπαθητικοί το χρησιμοποιούν. Αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις. Πιστεύω ότι καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις με τα εναλλακτικά πάρά με τον αλλεργιολόγο.


17 Μάιος 2010, 23:29
Δημοσίευση Re: ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΑΣΘΜΑ
Θοδωρή είχα και εγώ αλλεργικό άσθμα και με ταλαιπωρούσε αρκετά. Το αγόρι μου με παρακίνησε και τελικά έκανα ομοιοπαθητική. Τώρα εδώ και 2 χρόνια, είμαι καλά. Για το βιοσυντονισμό δεν ξέρω αλλά πρέπει να δοκιμάσεις με κάτι εναλλακτικό, είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι. Ελπίζω να πάρεις την σωστή απόφαση ......


18 Μάιος 2010, 23:44
Δημοσίευση Re: ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΑΣΘΜΑ
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Εαν μπορείτε σας παρακαλώ δώστε μου συστάσεις για την ομοιοπαθητική.Αν δεν μπορέσετε θα σταματήσω να κοιμάμαι στο στρώμα μου και θα αγοράσω μια μαρμάρινη πλάκα.Θα επιβιώσουν άραγε τα ακάρεα έτσι?Στην συνέχεια θα πάρω ένα πριόνι και θα κόψω όλες τις ελιές που υπάρχουν!!!
Ετσι θα γλυτώσω απο τις αλλεργίες μου!!!
Για να καταλάβετε πόσο έχω αγχωθεί με αυτό , αγόρασα προχθές ένεση κορτιζόνης για να την έχω σε περίπτωση αλλεργικού σόκ.
Δηλαδή έχω σπρέυ, έχω χάπια(medrol 16 mg), αντισταμινά και τώρα έχω και ένεση κορτιζόνης.
Ελπίζω μην πάρω και ψυχοφάρμακα...

Αρχίζω και γελάω με τα χάλια μου.


19 Μάιος 2010, 22:05
Δημοσίευση Re: ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΑΣΘΜΑ
Θοδωρή σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μπορώ να σου πω συστήσω ομοιοπαθητικούς αν θέλεις, αλλά δεν μπορώ απο το φόρουμ απαγορεύεται. Γράψε το email σου για να επικοινωνήσω μαζί σου ή γράψου στο φόρουμ για να επικοινωνήσουμε με προσωπικό μήνυμα. Η αλλεργία πάντως θεωρείται εύκολη υπόθεση για τους ομοιοπαθητικούς, θα πάνε όλα καλά.


19 Μάιος 2010, 23:41
Δημοσίευση Re: ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΑΣΘΜΑ
Ιωάννη σε ευχαριστώ.Το email είναι thkostopoulos@yahoo.gr.
Αναμένω και τα εμβόλια.Δυο συγκεκριμένα στα τέλη Ιουνίου.ΓΘα τα κάνω σε Νοσοκομείο.Λες να με βοηθήσουν αυτά;
Σας ευχαριστώ όλους.Όποιος θέλει να μου στείλει τίποτα στο email μου είναι ευπρόσδεκτο.


20 Μάιος 2010, 23:52
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  

Απάντηση στο θέμα   [ 6 δημοσιεύσεις ] 

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.