Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων Ημερομηνία 29 Μαρ 2024, 13:14



Απάντηση στο θέμα  [ 588 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 55, 56, 57, 58, 59  Επόμενο
ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ 
Συγγραφέας Μήνυμα

Εγγραφη: 19 Μαρ 2017, 10:34
Δημοσ.: 1
Δημοσίευση Re: ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ
Γεια σας και από εμένα. Η θεραπεία με την κρέμα είναι μια μεγάλη ελπίδα για εμένα καθώς το αγοράκι μου παλεύει με τη λεύκη απο 2,5 ετών και τώρα είναι τέσσερα χωρίς κληρονομικότητα και χωρίς κανένα ορμομονολικό πρόβλημα. Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Στείλτε μου τα στοιχεία του φαρμακοποιού και όποια άλλη πληροφορία πιστεύετε οτι μπορεί να βοηθήσει. το email μου είναι kavkaterina@yahoo.gr και το κινητό μου 6971870213.
Ας κάνει ένας τον κόπο να μας στείλει τα στοιχεία. Σας ευχαριστώ.


19 Μαρ 2017, 10:44
Προφίλ

Εγγραφη: 04 Μάιος 2017, 14:06
Δημοσ.: 1
Δημοσίευση Re: ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ
prasinomata έγραψε:
jepetoo έγραψε:
Καλημέρα φίλοι μου. Θα ήθελα να γράψω για τα αποτελέσματα της θεραπείας μου με την αλοιφή του φαρμακοποιού. Την ακολούθησα λοιπόν έξι μήνες γεμάτους με χρήση της αλοιφής δυο φορές την ημέρα και ακολουθώντας τη σωστή διατροφή. Άσκηση και γυμναστική δεν έκανα τόσο συχνά είναι η αλήθεια. Τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά. Το δέρμα μου κάπως κοκκινίζει και ροζίζει αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Δεν έχει καλυφθεί κανένα κομμάτι λεύκης.
Επίσης ήθελα να αναφερθώ στο μήνυμα του nicolis σελ. 51. Νομίζω πως είναι ο τελευταίος που γράφει σχετικά με τη θεραπεία και την δική του περίπτωση. Θα ήταν εύλογο να γράψουμε όλοι τη δική μας περίπτωση βοηθώντας αυτή τη προσπάθεια. Η θεραπεία αυτή κρίνεται από την πλειοψηφία των αποτελεσμάτων. Αν όλοι όσοι ακολούθησαν αυτή τη θεραπεία έγραφαν τα αποτελέσματα τους τώρα θα ξέραμε όλοι περί τίνος πρόκειται.
Έτσι στην καλή περίπτωση θα υπήρχε θεραπεία για πολλούς και στην άλλη ενημέρωση για μια μή αξιόπιστη θεραπεία κερδίζοντας έτσι χρόνο και χρήμα.
Φοβάμαι πάντως πως οι περισσότεροι δεν είναι ικανοποιημένοι και ο λόγος είναι πως δε γράφουν τα αποτελέσματα τους. Δε μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος διάβασε εδώ για τη λεύκη, ακολούθησε τη θεραπεία, είχε ικανοποιητικά αποτελέσματα και δεν είναι τόσο χαρούμενος που να μας το γράψει αμέσως.
Αυτή βέβαια είναι η δική μου περίπτωση και το δικό μου σκεπτικό, ο καθένας κρίνει μόνος του.
Να είστε όλοι καλά, καλή συνέχεια..


Αγαπητε jepetoo, θελω να σε ευχαριστησω προσωπικα, που μπηκες στον κοπο και εγραψες την εμπειρια σου, με την περιβόητη πια κρεμα του φαρμακοποιου.
Εχει μαλλιασει η γλωσα μου να επαναλαμβανω να γραφετε την εμπειρια σας, ανεξαρτητα του αποτελέσματος.
Και εγω εχω καταλήξει οτι η κρεμα δεν κανει για όλους. Εχω εξηγησει και στο παρελθον, ότι η αιτία που εκδηλώνεται η λευκη στον καθενα ειναι διαφορετική, οποτε και τα αποτελεμστα της ειναι διαφορετικα.
Δυστυχως δεν ξερω καποιον τροπο, για να σας πω, πως μπορειτε να ξερετε εκ των προτερων αν θα σας βοηθησει ή όχι. Δυστυχως πρεπει να δοκιμασετε, οπως εκανα και εγω.
Αν ομως δεν σας βοηθησει, μην τα παρατατε, στο φορουμ αναφερονται και άλλες λύσεις π.χ αλοη.
Το σιγουρο ειναι οτι η λευκη θεραπευεται το πως, πρεπει να το βρειτε εσεις.
Τελος θελω να αναφερω, οτι στο παρελθον εχω μιλησει με πολλα ατομα με email και μου εχουν αναφερει τα θετικα αποτελεσματα της κρεμας στην περιπτωση τους. Τους παρακαλεσα μαλιστα να μπουν να γραψουν δυο λογια στο φορουμ και ειπαν οτι καποια στιγμη θα το κανουν.......ακομα περιμενω. Δυστυχως πολλοι κοιτανε τον εαυτο τους και δεν τους καιγεται καρφι για τους αλλους ή για να ειμαστε και λιγο καλοπροαίρετοι ξεχαστηκαν μεσα στην καθημερινοτητα τους.


Γεια σας κι απο μένα.
prasinomata θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου στείλεις το email και την διεύθυνση του φαρμακοποιού?
το email μου είναι: goodhawk7@gmail.com.
Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων.


04 Μάιος 2017, 14:16
Προφίλ

Εγγραφη: 28 Μαρ 2010, 20:32
Δημοσ.: 7
Δημοσίευση Re: ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ
Λοιπόν να πω και εγώ την ιστορία μου.Εγω έχω ψωρίαση από τα 20 λόγω ενός έντονου συναισθηματικού γεγονότος.Στα 35 παρουσίασα λευκή.Εκανα προσπάθεια για να την νικησω με την βοήθεια της ομοιοπαθητικού από την Θεσσαλονίκη.Πραγματι για την ψωρίαση ειδα μεγάλες αλλαγές βελτίωσης σε πολύ σύντομο διάστημα.Βεβαια και με την βοήθεια ενός παππού από της Σέρρες.Την θεραπεία την ξεκίνησα φθινόπωρο του 11 όταν έφτασε το καλοκαίρι και Αφού έκανα νηστεία και έτρωγα συνέχεια συμπτωματικά ταχίνι μέλι και καρυδια μετά από λίγο καιρό και αφού πηγαινα θάλασσα τα σημεία της λευκής άρχισαν να εξαφανίζονται και να βγαίνουν μαύρες βουλές.Δυστηχως ήμουν Καλά 7 χρόνια Αλλά μου προέκυψε οικογενειακό πρόβλημα αφου χωρισα και εδώ και ενάμιση έτος ήμουν συνέχεια σε υπερβολές Όπως ποτά μεθύσια γύρους σάντουιτς με αποτέλεσμα Σήμερα συμπτωματικά μου βγηκαν στα χέρια δύο λευκά σημάδια κάτι που το προκάλεσα Εγώ ξανα την παρουσία της Αφού ήξερα το πρόβλημα που έχω.
Ίσως να φταίει ότι έκανα μπάνιο σε πισίνα και ξεπλιθικα μετά απο δεκα ώρες.Το χλωριο που έμεινε στο δέρμα μου μήπως ενεργοποιησε το ανοσοποιητικό και το τέρας που κοιμόταν.
Ανοησία.
Τώρα είμαι 42.
Αυτά για τα συμπεράσματα σας.


30 Ιουν 2017, 08:17
Προφίλ
Global Moderator

Εγγραφη: 10 Φεβ 2010, 23:22
Δημοσ.: 204
Δημοσίευση Λεύκη και Άλατα Σούσλερ (schuessler)
Έχω ευχάριστα νέα....
Στην προσπαθεια μου να βελτιωσω την συνολικοτερη κατασταση της υγειας μου, αρχισα να παιρνω το Hyland's, Bioplasma.

Δεν υπαρχει στην Ελλαδα μπορεις να το παραγγειλεις απο το amazon ή το iherb (μεχρι στιγμης πιο φτηνα).

https://www.iherb.com/pr/hyland-s-biopl ... blets/4977

Τα άλατα Σούσλερ είναι 12 ενώσεις, που βοηθουν στην σταδιακή επανάκτηση της υγείας σε πληθώρα περιπτώσεων.
Στην πραγματικοτητα ειναι οι βιταμινες της ομοιοπαθητικής!!! Καθε ελλειψη βιταμινης στο κυτταρο, προκαλει και ενα θεμα υγειας.
Καλυπτοντας τις αναγκες του οργανισμου με αυτα τα αλατα, το θεμα υγειας εξαλειφεται. Αυτο τουλαχιστον υποστηριζει ο δρ Schuessler που τα ανακαλυψε.

Περισσοτερα για τα αλατα σουσλερ http://www.dromostherapeia.gr/diafores- ... usler.html

Ενω τα επαιρνα τρεις μηνες και ενω ηρθε το καλοκαιρακι και ειχα ξεκινησει τα μπανια....παρατηρησα οτι τα λευκα σημαδια δεν φαινονται. Υπαρχουν καποια λευκα σημαδια που επιμενουν και μολις μαυρισω το καλοκαιρι ειναι ευδιακριτα.

Φετος σχεδον τιποτα. Καποια σημεια εφυγαν εντελως και καποια αλλα ισα που φαινονται (επειδη εγω τα γνωριζω).
Το εψαξα λιγο και βρηκα οτι μεσα στο bioplasma υπαρχουν τα αλατα Νο 7 Kali Sulphurica και Νο 4 Ferrum phosphoricum, τα οποια προάγουν την απορρόφηση του οξυγόνου από τα κύτταρα και με αυτο τον τροπο βοηθουν σε δερματικα θεματα όπως καφε κηλιδες και λευκη.

Τα 2 αυτα αλατα υπαρχουν στην Ελλαδα αλλα ειναι ακριβα και μαλιστα εμεις, για την λευκη, θελουμε μεγαλη ποσοτητα. Ειχα παραγγειλει στηην Ελλαδα 100 χαπια (το καθε χαπι ειχε και τα 12 αλατα) και πληρωσα 30 ευρω. Ενω στο bioplasma υπαρχουν 1000 χαπια και κοστιζουν 12-14 δολαρια. Ειναι πολυ φτηνα.

Να προσθεσω οτι τα αλατα Νο 4 και 7, υπαρχουν και ξεχωριστα στο amazon, απο την ιδια εταιρια (Hyland's). Αλλα θα σας κοστισουν συνολικα πολυ περισσοτερα και η αληθεια ειναι οτι δεν γνωριζω με σιγουρια οτι μονο αυτα απο τα 12 αλατα που περιεχονται στο bioplasma, οφειλονται για την βελτιωση, οποτε οσον αφορα εμενα, δεν μπαινω στην διαδιακασια να αλλαξω το bioplasma.

Βρηκα μαλιστα οτι υπαρχει ενα αλλο αλας το Νο 19 Cuprum arsenicosum, που βοηθαει στην παραγωγη της μελανινης.
Το οποιο θα το ξεκινησω και αυτο σε συνδυασμο με το bioplasma.

και αυτο μπορειτε να το βρειτε στο amazon, στην Ελλαδα δεν υπαρχει.

Περιμενω θεαματικα αποτελεσματα.

Να σημειωσω οτι αυτα αλατα μπορει να τα παρει οποιοσδηποτε, συμφωνα με τα συμπτωματα. Δηλ αν εχεις λευκη θα παρεις αυτο που προανεφερα. Δεν χρειαζεται να πας σε ομοιοπαθητικο για να στο δωσει συμφωνα με την ψυχοσυνθεση σου, οπως γινεται γενικοτερα με τα ομοιοπαθητικα χαπια. Πρεπει να αποφευγεται καφες και μεντα.

Αν πατε σε ομοιοπαθητικο, θα σας δωσει 1 χαπι την ημερα......νυχτωσαμε!!!

Εγω που το εψαξα στο διαδυκτιο, για αυτοανοσα μπορεις να παρεις μεγαλες δοσεις. Αλλωστε τα συγκεκριμενα αλατα ειναι εντελως ακινδυνα, δεν εχουν αλληλεπιδρασεις με φαρμακα και μπορεις να τα παρεις και στην εγκυμοσυνη.

Ετσι εγω για 2 μηνες επαιρνα 10 χαπια 3 φορες την ημερα και μετα 2 φορες.
Φυσικα οταν φυγει η λευκη μπορειτε να μειωσετε την δοση, καθως μετα θα κανετε συντηρηση. Το ποσο θα την μειωσετε θα το δειτε μονοι σας. Θα μειωνετε την δοση σιγα-σιγα και θα καταληξετε σε αυτην που θα σας συντηρει το αποτελεσμα. Πιθανολογω οτι 2 χαπια επι 3 φορες την ημερα, πιθανον να σας καλυψει. Αλλα καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρεπει να καταναλωνουμε πολύ νερο παραλληλα με την προσληψη την αλατων. (μην τρελαινεστε παντως, εγω με φυσιολογικη ποσοτητα νερου, δεν αλλαξα κατι, ειχα εξαιρετικα αποτελεσματα.
Όχι φαγητο και νερο μιση ωρα πριν και μετα.


Φυσικα θα σας ενημερωσω για την εξελιξη, καθως θα λαβω επιπροσθετα και το Cuprum arsenicosum.

Μακαρι να βοηθησει και αλλα ατομα.....η εμπειρια μου αυτη.


31 Ιούλ 2017, 02:46
Προφίλ

Εγγραφη: 21 Ιούλ 2017, 13:15
Δημοσ.: 1
Δημοσίευση Re: ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ
Γεια σας και απο εμένα,

Μου φανηκε πολυ καλη η ιδεα σου για τα αλατα και θα την εφαρμόσω. Τα εχω παραγγείλει και θα τα ξεκινήσω παραλληλα με το charak pigmento, για το οποίο έχω ακούσει πολυ καλά λόγια.
Θα σας ενημερωσω για το πως θα παει και αυτή η εναλλακτική θεραπεία.


17 Αύγ 2017, 14:08
Προφίλ

Εγγραφη: 10 Μάιος 2018, 20:00
Δημοσ.: 1
Δημοσίευση Re: ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ
Καλησπέρα. Διαγνώστηκα και εγώ με λεύκη πριν λιγο καιρό. Πέραν του αρχικού σοκ γιατί ξεκίνησε στο πρόσωπο μάλιστα προσπαθώ να βρω τρόπους να το διαχειριστώ. Είμαι 31 χρονών και ζω εδώ και λίγα χρόνια μόνη μου στο εξωτερικό οπου γενικά το να βρω εναλλακτικές θεραπείες ή ανθρωπους να με βοηθήσουν πέραν της παραδοσιακής ιατρικής είναι εξαιρετικά δύσκολο. Βρήκα την σελίδα σας μετα από αρκετό ψάξιμο στο διαδίκτυο και την συνομιλία για τον φαρμακοποιό με την αλοιφή που φαίνεται να έχει αποτελέσμα σε αρκετους. Θα ήμουν φοβερά ευγνώμων αν μπορούσατε να μου στείλετε τα στοιχεία του ώστε να στείλω καποιον συγγενή ή φίλο να προμηθευτεί. Το e mail μου είναι dorasava@hotmail.com
Ευχαριστώ θερμά και εκ των προτέρων.


11 Μάιος 2018, 12:11
Προφίλ

Εγγραφη: 24 Απρ 2018, 23:19
Δημοσ.: 1
Δημοσίευση Re: ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ
εγω παντως που βαζω την κρεμα του φαρμακοποιου εδω και 1,5 μηνες δεν βλεπω καμια μα καμια βελτιωση....


02 Ιουν 2018, 22:08
Προφίλ

Εγγραφη: 24 Ιουν 2018, 17:34
Δημοσ.: 3
Δημοσίευση Re: Λεύκη και Άλατα Σούσλερ (schuessler)
Καλησπέρα σε όλους ,

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα, είμαι 33 χρονών και βγήκε η λέυκη στα 20 μου (χέρια φουλ, αγκώνες και σε μερικά σημεία στα πόδια).

Δοκίμασα πολλές κρέμες elidel, protopic κλπ δεν είδα κάποιο αποτέλεσμα. Εδώ και 11 μήνες κάνω φωτοθεραπείες στο Συγγρό

νοσοκομείο υπάρχει μια βελτίωση ειδικά στους αγκώνες.. Εκεί που χάρηκα για τα αποτελέσματα μου εμφανίστηκε ένα καινούριο και

αρκετά μεγάλο σημάδι στο λαιμό.. Και μου είπε η δερματολογος ότι θα σταματήσουμε τη φωτοθεραπεία δίότι τα αποτελέσματα δεν είναι

μεγάλα.. Η αλήθεια είναι ότι πέρασα μια μεγάλη στενοχώρια το χειμώνα λόγω πόνου στα δόντια που διήρκησε 4 μήνες.. Θα ήθελα να μου

στείλεις το τηλέφωνου του φαρμακοποιού σε παρακαλώ για την κρέμα γιατί είμαι πάντα ανοιχτή στο να δοκιμάζω καινούρια πράγματα..

Λέω να αγοράσω το PABA και το Biomelanin.. Γενικά δεν με έριχνε ποτέ η λεύκη αλλά τώρα με το καινούριο σημάδι στο λαιμό που είναι

εμφανές αν δεν κάνω κάτι και δεν δω βελτίωση θα είμαι πολύ στενοχωρημένη.. Και το ξέρω ότι η κάθε θεραπεία έχει διαφορετικά

αποτελέσματα στον κάθε οργανισμό γιατί είμαστε όλοι διαφορετικοί ο ένας από τον άλλον..

Το e-mail μου είναι : tina_athens@hotmail.com

'Οποιος θέλει να μου δώσει θεραπείες που είχαν αποτελέσμα παρακαλώ στείλτε μου.. Ευχαριστώ πάρα πολύ


24 Ιουν 2018, 17:49
Προφίλ

Εγγραφη: 24 Ιουν 2018, 17:34
Δημοσ.: 3
Δημοσίευση Re: ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ
giannis έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους! Έχω λεύκη εδώ και είκοσι χρόνια τουλάχιστον σε αρκετά μεγάλη έκταση του σώματος μου... συγκεκριμένα έχω στο πρόσωπο (που είναι και το τελευταίο σημείο που μου παρουσιάστηκε), στα χέρια και λιγότερο στα πόδια. Έχω επισκεφθεί πάρα πολλούς δερματολόγους, άλλοι υποστήριζαν ότι ο ήλιος δεν κάνει καλό κι άλλοι ότι ο ήλιος κάνει.... δοκίμασα διάφορα φάρμακα και αλοιφές με συνταγές γιατρών αλλά ποτέ δεν παρατήρησα την παραμικρή αλλαγή προς το καλό! Στο τέλος απογοητεύτηκα όπως οι περισσότεροι από εμάς, αποδέχθηκα τη "μοίρα" μου και τα παράτησα! Σε μεγάλο βαθμό έχω συμβιβαστεί με την εικόνα μου όμως πού και πού ψάχνω στο internet για ότι νεότερο επάνω στη λεύκη.... ίσως πράγματι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! Πριν από λίγους μήνες είδα το blog της prasinomatas, αμέσως της έστειλα mail ζητώντας τα στοιχεία του φαρμακοποιού και λίγες μέρες μετά τον πήρα τηλέφωνο. Τον επισκέφτηκα κι από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησα τη θεραπεία με την φτιαχτή κρέμα που μου έδωσε και κάποια συμπληρώματα διατροφής. Τρεις μήνες μετά έχω αρχίσει να βλέπω μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπο (πια δεν διακρίνεται η λεύκη αν και αρκετά σκουρόχρωμος) όπου και άρχισα να βάζω την κρέμα πρώτα και ακολουθούν τα χέρια. Αργούν λίγο να "ανταποκριθούν" συγκριτικά με το πρόσωπο, όμως όλα δείχνουν ότι κι εκεί θα αποκατασταθεί το χρώμα του δέρματος με υπομονή κι επιμονή. Μην διστάζετε να την δοκιμάσετε, όπως και στην prasinomata έτσι και σε 'μένα έχει αποτελέσματα.... γιατί όχι και σε εσάς?
Prasinomata σε ευχαριστώ για την "ευαισθησία" σου! Ήταν αυτή που σε ώθησε να φτιάξεις το blog για να μάθουν κι άλλοι για την κρέμα αυτή και να ανακτήσουν τις ελπίδες τους. Για όλα υπάρχουν λύσεις αρκεί να ψάχνουμε και να "μοιραζόμαστε" !! Να είμαστε όλοι καλά

θα ήθελα και εγώ τα στοιχεία του φαρμακοποιού παρακαλώ!


24 Ιουν 2018, 18:14
Προφίλ

Εγγραφη: 24 Ιουν 2018, 17:34
Δημοσ.: 3
Δημοσίευση Re: ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ
Λου έγραψε:
Γειά σας και από εμένα... Είχα γράψει και παλαιότερα στο forum και είχα ζητήσει το τηλ του φαρμακοποιού από την πρασινομάτα. Θεωρώ ότι είμαι από τις δύσκολες περιπτώσεις γιατί έχω λεύκη εδώ και 30 χρόνια περίπου και το πήρα και κληρονομιά από τη γιαγιά μου που το είχε ο πατέρας της (προπάππους μου). Δοκίμασα την εν λόγο κρέμα και πράγματι είδα αποτελέσματα μεσα σε δύο μήνες. Μετά έμεινα έγκυος και σταμάτησα γιατί φοβήθηκα, παρ' όλο που ο φαρμακοποιός μου είχε πει ότι δεν επηρεάζει. Αφού έκλεισα το επικύνδηνο πρώτο τρίμηνο άρχισα ξανά να βάζω τηη κρέμα και βλέπω διαφορά. Παιδιά δοκιμάστε τη. Έχω πατέρα γιατρό και αδερφή και όπως καταλαβαίνετε το έχω ψάξει το θέμα παρά πολύ και με ομοιοπαθητική και κλασική ιατρική. Αποτέλεσμα είδα μόνο με την θεραπεία αυτή. Μόλις γεννήσω θα συνεχίσω πιο σωστά με γυμναστική, βιταμίνες κλπ. Φιλια και κουράγιο σε όλους

θα ήθελα πολύ και εγώ το τηλέφωνο του φαρμακοποιού έχω λεύκη 13 χρόνια


24 Ιουν 2018, 18:21
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  

Απάντηση στο θέμα   [ 588 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 55, 56, 57, 58, 59  Επόμενο

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.