Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων Ημερομηνία 28 Μαρ 2024, 16:36



Απάντηση στο θέμα  [ 11 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο
Θα ήθελα τη γνώμη σας! 
Συγγραφέας Μήνυμα

Εγγραφη: 11 Ιαν 2013, 21:20
Δημοσ.: 6
Δημοσίευση Θα ήθελα τη γνώμη σας!
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το φόρουμ σας

Έχω να εκθέσω μερικά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω.

Αρχικά να πω ότι είμαι κοπέλα 22 ετών , 1.55 ύψος και 47 κιλά.



Το πρόβλημα αφορά μια ενόχληση που είχα σε σχέση με τον κύκλο μου (άτακτος κύκλος και συμπτώματα δυσμηνόριας όποτε αδιαθετούσα) και μια "πληγή" στη μέσα μεριά των μικρών χειλιών.. δίπλα σχεδόν στην ουρήθρα , που έφτανε σχεδόν μέχρι την είσοδο του κόλπου. Ο γυναικολόγος αρχικα νόμιζε ότι ήταν κονδύλωμα (υπήρχε και ένα μικρό σπυράκι που φαινόταν να αναπτύσει μίσχο) αλλά εν συνεχεία μου είπε ότι είναι απλά μια πληγή που ίσως δημιουργήθηκε κατά την σεξουαλική επαφή και μου έδωσε μια αλοιφή για δέκα μέρες. Αν δεν φύγει το πρόβλημα ως τότε μου συνέστησε καυτηριασμό. Το θέμα είναι ότι μετά από επτά μέρες και ακολουθώντας τις συμβουλές δεν είδα κάποια αλλαγή, η πληγή εξακολουθεί να είναι επώδυνη και έχει δημιουργηθεί μια ίδια σ αρχικό στάδιο από την άλλη μεριά στο ίδιο ακριβώς σημείο (εννοώ στην αριστερή πλευρά του αιδοίου, ενώ η αρχική ήταν στη δεξιά) που αποκλείει μάλλον το να είχε δημιουργηθεί και η αρχική λόγω κάποιας άτσαλης κίνησης για παράδειγμα. Όλη η περιοχή συνοδεύεται από έντονο πόνο και κοκκίνισμα και ο γιατρός μου είπε ότι είναι φλεγμονή. Πονάω επίσης ιδιαίτερα σε κάθε προσπάθεια σεξουαλικής επαφής ή σεξουαλικού ερεθισμού και ο πόνος αντανακλά και μέσα στον τράχηλο. Επίσης νιώθω κάτι σαν επώδυνη μάζα στο δέρμα του μεγάλου χειλιού, σαν λιπίδιο. Τα συμπτώματα αυτά θυμάμαι ότι τα είχα και πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν ακόμα δεν είχα αρχίσει τη σεξουαλική μου ζωή (χωρίς την ύπαρξη της πληγής όμως, απλά το αίσθημα καύσου, εκκρίσεις κ.α.)

Όσον αφορά το πρόβλημα με τον κύκλο μου , o γιατρός απέκλεισε τις πολυκυστικές ωοθήκες μετά από το υπερηχογράφημα (μικρές ωοθήκες και λεπτό ενδομήτριο) και μου έγραψε κάποιες ορμονικές εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων σας γράφω εδώ:




Ενδεικτικά οι τιμές των αιματολογικών εξετάσεων για τις οποίες θα ήθελα την γνώμη σας είναι οι ακόλουθες:

(στις παρενθέσεις αναγράφω τις φυσιολογικές τιμές σε σύγκριση με τις δικές μου)


Ερυθρά αιμοσφαίρια 4.36 εκατ./ ( 4.00-5.30)
Αιματοκρίτης 37.4 % ( 36.0- 46.0)
Λευκά αιμοσφαίρια 7.4 χιλ/κχ ( 4.5-10.0)
Μεγ.Μονοπύρηνα 12.3 % ( 2.0-10.0)
Αιμοπετάλια ΜPV μέσος όγκος 7.3 fL ( 7.5-9.5)
Σάκχαρο αίματος 98.8 mg% (60-110)
Kρεατίνη ορού 0.83 mg% (0.7-1.2)
Φερριτίνη 53.96 ng/
FT3 (ελεύθερη Τ3) 4.37 ng/dl
FT4 (ελεύθερη Τ4) 1.24 ng/dl
Δ4-Ανδροστενδιόνη 270.0 ng/ml (65-275)
Eλεύθερη τεστοστερόνη 2.10 pg/ml (0.5-3.8)
Προγεστερόνη 0.80 ng/ml
FSH Θυλακιοτρόπος 5.5 mIU/ml
LH Ωχρινοτρόπος 11.5 ΙU/ml
Προλακτίνη 26.62 ng/ml
Οιστραδιόλη (Ε2) 92.6 pg/ml



Ως τελική παρατήρηση , θέλω να πω, πως νιώθω επίσης κάποιους πόνους στην πλάτη και συχνά έχω κάτι σαν "σουβλιές" στο μέτωπο, πάνω από το αριστερό μάτι που αρκετές φορές "πετάει" για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ενώ μερικές φορές νιώθω αρρυθμίες και γενική εξάντληση, χωρίς ωστόσο να έχει διαταραχθεί η όρεξή μου ή να παρουσιάζω κάποια άλλη αλλαγή στις συνήθειες μου. Όσον αφορά το γαστροοισοφαγικό πρόβλημα , να σημειώσω ότι έχω και εκρίσεις φλεγμάτων, που δεν ξέρω αν είναι από τους πνεύμονες ή από τον οισοφάγο.


Με βάση αυτές τις πληροφορίες , και εν αναμονή της γαστροσκόπησης και της εξέτασης από το γυναικολόγο με το πέρας των δέκα ημερών , θα ήθελα να κάνετε τις δικές παρατηρήσεις για τις εξετάσεις μου και να μου πείτε αν θεωρείται ότι πρέπει να προσέξω κάτι άλλο ή να απευθυνθώ σε άλλο γιατρό ή να κάνω περαιτέρω εξετάσεις για τα προβλήματα που σας ανέφερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για το μακροσκελές ποστ!!


Τελευταία επεξεργασία απο kol την 05 Φεβ 2013, 16:30, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.



11 Ιαν 2013, 22:00
Προφίλ

Εγγραφη: 11 Ιαν 2013, 21:20
Δημοσ.: 6
Δημοσίευση Re: Θα ήθελα τη γνώμη σας!
Kαλημέρα,


θα ήθελα να προσθέσω ότι χθές τη νύχτα ξύπνησα από έναν οξύ πόνο στα αριστερά, ακριβώς κάτω από τον θώρακα. Άρχισε ως "σπασμός" και συνοδευόταν με πόνο. Τώρα μου πέρασε αλλά ακόμα νιώθω πόνο στην περιοχή όταν κινούμαι. Όσον αφορά την ενόχληση στο μάτι συνεχίζει, παράλληλα με τους διάσπαρτους πόνους στην πλάτη και σχεδόν σε όλο το σώμα.


12 Ιαν 2013, 12:43
Προφίλ
Global Moderator

Εγγραφη: 10 Φεβ 2010, 23:22
Δημοσ.: 204
Δημοσίευση Re: Θα ήθελα τη γνώμη σας!
Είσαι τοσο μικρή....και ήδη εχεις φθορα στην υγεια σου.
Πρεπει να κανεις κατι.

Όλα τα προβληματα ξεκινανε απο το εντερο.
Πρεπει οπωσδηποτε να πας σ' ενα διατροφολογο -υγιεινιστη όπως πχ ο κος κουμεντακης.
Με την διατροφή θα φυγουν σιγα-σιγα όλα.

Μπορεις επίσης να κανεις ομοιοπαθητική.

Διάβασε,ενημερωσου και πραξε.

Καλη δυναμη σου ευχομαι.


14 Ιαν 2013, 14:07
Προφίλ

Εγγραφη: 11 Ιαν 2013, 21:20
Δημοσ.: 6
Δημοσίευση Re: Θα ήθελα τη γνώμη σας!
prasinomata ευχαριστω πολυ....

Εχεις δικιο, πολλα ξεκινανε απο τη διατροφη, ισχυει 100% και ειναι αληθεια οτι η δικη μου διατροφη δεν ειναι και η καλυτερη. Ειναι μεσα στα σχεδια μου να επισκεπτω διατροφολογο και πιστευω οτι θα με βοηθησει πολυ. Για την ομοιοπαθητικη για να πω την αληθεια δεν πιστευω οτι μπορει να με βοηθησει καπως, ας πουμε οτι προτιμω την "παραδοσιακη" ιατρικη :)




Ο γυναικολογος τελικα κατεληξε οτι οι "πληγες" δεν ηταν τραυματισμος αλλα ιος , για αυτο και επεκταθηκε και στην αλλη μερια.. Το καυτηριασε με layzer και απο τις δυο πλευρες και μου ειπε να συνεχισω την αλοιφη, μεχρι να αλλαξει το δερμα της περιοχης. Ελπιζω να περασει ο πονος εκει και να ηταν αποκλειστικα απο αυτο. Για την ορμονικη ανισορροπια μου εγραψε αντισυλλιπτικα που δεν ξερω αν θα τα παρω.. Διαβασα στο διαδικτυο για πολλες παρενεργειες και φοβαμαι μην επιδεινωσουν το στομαχι μου ή τις αρρυθμιες που ηδη νιωθω. Μεχρι και περιστατικα λιπποθυμιων διαβασα, κατι που ειναι πολυ επικινδυνο για μενα αφου εχω χαμηλη πιεση και μενω μονη λογω σπουδων.. Γενικα δεν νιωθω καλα στην ιδεα να παρω ορμονες. Αν δεν παρω αντισυλληπτικα υπαρχει περιπτωση να δημιουργησει καποιο προβλημα στον οργανισμο μου ο αρρυθμιστος κυκλος;; Εχω διαβασει οτι οι αρρυθμιες-ταχυκαρδιες πολλες φορες δημιουργουνται λογω ανισσοροπιας ορμονων, οποτε διχαζομαι..


Το θεμα ειναι οτι τα γενικα συμπτωματα κακουχιας επιμενουν και μαλλον χειροτερευουν...
Η κουραση που νιωθω ειναι πρωτογνωρη. Πχ μπορει να περπατησω λιγα μετρα και να λαχανιασω. Τα φλεματα επιμενουν , οπως και οι πονοι ψηλα στην πλατη.

Να πω σε αυτο το σημειο οτι εχω παρατηρησει, πως πολλα απο τα συμπτωματα μου τα υπεραναλυω ή τα διογκωνω λογω αγχους , αλλα παραμενουν πραγματικα και αυτο με ανησυχει...

Κουραζομαι πολυ ευκολα και εχω ενοχλητικα μικρα αλλα επαναλαμβανομενα συμπτωματα (για παραδειγμα το πεταγμα του ματιου, που ξερω πως μπορει να ειναι αποτελεσμα αγχους, ομως εχω παραλληλα και εμβοες στα αυτια, ταχυπαλμιες-αρρυθμιες καθημερινα, που με υποψιαζουν για αλλα πραγματα)


Τελευταία επεξεργασία απο kol την 05 Φεβ 2013, 16:31, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.



15 Ιαν 2013, 22:17
Προφίλ
Global Moderator

Εγγραφη: 10 Φεβ 2010, 23:22
Δημοσ.: 204
Δημοσίευση Re: Θα ήθελα τη γνώμη σας!
Ωραία τα γράφεις....καταλάβαμε οτι πραγματικά υποφερεις.
Πολλά απο αυτα που γραφεις τα εχω βιώσει και εγώ: το πεταγμα στο μάτι, την κουραση , τους πόνους, το άγχος τις ταχυπαλμίες και άλλα πολλά.
Σου εγραψα και πιο πάνω αλλά μάλλον πέρασε απαρατήρητο απο μέρους σου.
Σου ξαναγραφω όμως μηπως τωρα με ακουσεις και γλιτώσεις πολλά χρόνια ταλαιπωρίας και πόνου όπως εγώ.
Φύγε όσο πιο μακρυα μπορείς απο τους γιατρούς, θα σε κάνουν χειροτερα ασε που στο τελος θα σε βγάλουν τρελή!!
Θεραπεύσου με φυσικές-εναλλακτικές λύσεις.
Μονο ετσι θα γινεις καλα.
Ξεπέρασε το πονο σου γρηγορα και περνα στην δραση. Μην μοιρολατρείς...εισαι τοσο νεα, ειναι κριμα να αφησεις τα χρονια να περνουν.
Πραγματικά σε καταλαβαίνω και σε συμπονώ. Μακαρι να μπορουσα να σου μεταδωσω οσα εμαθα και εγω απο την περιπετεια της υγειας μου. Θελεις ομως τον χρονο σου...
Πρεπει να αλλάξεις την διατροφη σου και το τροπο που αντιμετωπίζεις τα πραγματα.
Είμαι σιγουρη ότι δεν εισαι ευχαριστημενη με την ζωή σου και πιέζεσαι πολύ. Θέλεις να τα αλλάξεις, όλα αλλα δεν ξερεις πώς.
Πραγματικά ευχομαι να τα καταφερεις.


17 Ιαν 2013, 14:03
Προφίλ

Εγγραφη: 11 Ιαν 2013, 21:20
Δημοσ.: 6
Δημοσίευση Re: Θα ήθελα τη γνώμη σας!
Μεσα επεσες, σε ολα... Πολλα θελω να αλλαξω.. και ποιος δεν θελει δλδ...

Χωρις να γνωριζω λεπτομερως τι ειναι η ομοιοπαθητικη, δεν ξερω αν μπορει να με βοηθησει.. Για παραδειγμα υπαρχει τροπος να ρυθμιστει το γυναικολογικο θεμα χωρις να παρω αντισυλλιπτικα; Αν ναι θα ηθελα πολυ να τον ακουσω, γιατι δεν θελω με τιποτα να παρω ετσι απλα ορμονες..

Και για τα αλλα που λες δικιο εχεις.. Οι γιατροι πολλες φορες επειδη ερχονται σε επαφη με φανερως σοβαρα περιστατικα, απλες ενδειξεις δεν τις λαβανουν υποψη, μονο αν φτασουν να γινουν ξεκαθαρο και απειλητικο συμπτωμα.. Αλλα δεν σκοπευω να το βαλω κατω γι' αυτο.. Οσο δεν νιωθω καλα, θα ψαχνω να δω τι φταιει... Και ξερω πως δεν προκειται για δημιουργηματα του μυαλου μου, γιατι εχω περασει παλιοτερα, γυρω στα 18, την φαση της αρρωστοφοβιας με συμπτωματα που με επιαναν μονο το βραδυ (εξαιτιας φοβου και αγχους οτι εχω κατι).. Τωρα εχω καθαρα και σαφη συμπτωματα καθ ολη τη διαρκεια της ημερας.. Οταν βγαζεις πρασοκιτρινα φλεματα με αιμα, πως να το αγνοησεις; Και πως υπαρχει η πιθανοτητα να ειναι αυτο απο αγχος; Οτι και αν ειχα στην αρχη εχει αρχισει να χειροτερευει γιατι οι ταχυπαλμιες δεν ηταν σε τοσο μεγαλο βαθμο, ουτε εχανα σφυγμους συνεχεια.. Την άλλη βδομαδα εκλεισα για πνευμονολογο και καρδιολόγο.. Αλλα πραγματικα μεχρι τοτε δεν ξερω πως θα τη βγαλω... Αν συνεχιστουν οι ταχυκαρδιες θα παω στα επειγοντα... Πραγματικα.. δεν ξερω.. εχω αρχισει να απελπιζομαι..


17 Ιαν 2013, 20:33
Προφίλ
Global Moderator

Εγγραφη: 10 Φεβ 2010, 23:22
Δημοσ.: 204
Δημοσίευση Re: Θα ήθελα τη γνώμη σας!
Πόσο σε νιώθω...Τα εχω περασει και εγώ.
Και εγω δεν ηξερα τι κανει η ομοιοπαθητική και ρωταγα τους γιατρούς και φυσικα μου έλεγαν οτι δεν κάνει τιποτα.
Όταν ομως η υγεια μου εφτασε στο απροχωρητο, αναγκαστηκα να πάω με μόνο οδηγό την ελπίδα.
Το αποτελεσμα ξερεις πιο ήταν; Ο γιατρός που μου ελεγε να μην πάω, όταν με ξαναειδε τα έχασε τοσο πολύ με την βελτιωση της υγειας μου που μου ζητησε και το τηλ του ομοιοπαθητικού μου!!!!

Τα προβλήματα που εχεις θεραπευονται πληρως με τη ομοιοπαθητικη, όταν βρουν το καταλληλο χαπι για σενα.
Για τα ορμονικα που λές, εγω πήρα αντισυλληπτικα χωρις να ξερω τις παρενεργειες. Εβγαλα παναδες στο προσωπο και μου δημιουργησαν προβλημα και στα γονατα. Όταν εκανα ομοιοπαθητική, τα έκοψα και επανηλθα.

Ενημερωσου σε παρακαλω για την ομοιοπαθητική απο το ιντερνετ και μην ρωτας γιατρούς η ατομα που δεν την γνωριζουν γιατι σαφως θα την καταδικασουν.
Να ξερεις οτι αν πας σε καποιον ομοιοπαθητικο και δεν γινεις καλά, δεν σημαινει οτι πρεπει να σταματησεις. Πρεπει απλα να πας σε άλλον ομοιοπαθητικο. Εγω εχω πάει σε πολλούς, για να δω αποτελεσμα.

Επίσης μεγαλο ρολο παιζει και η διατροφή γιατι ολα ξεκινανε απο εντερο.
Πρεπει επισης να διαβασεις βιβλία ψυχολογιας για ν' αλλάξεις λιγο τον τροπο που αντιμετωπιζεις τα πραγματα και να αγαπας πιο πολυ τον εαυτό σου και να κανεις πραγματα που σε γεμιζουν και οχι γιατι πρεπει.
Αν τα ακολουθησεις αυτά, θα γινεις καλά.

Εγω εκανα 10 χρονια για να ενημερωθω σωστα. Διαβασα πολλα βιβλια, εκανα πολλές θεραπειες, μιλησα με ατομα που εγιναν καλα και εψαξα πολύ στο ιντερνετ. Μονο με την διατροφη και την ομοιοπαθητικη θεραπευεσαι, όλα τα άλλα είναι για ανακουφιση.

Εκμεταλεύσου την σοφια ανθρωπων που εγιναν καλά. Μην χασεις και εσυ 10 χρονια απο την ζωη σου.
Γιατι ξερω πολύ καλα οτι στο τελος θα κανεις αυτα που σου λεω-βλεπεις ειναι μονοδρομος-αλλά θα είσαι πολύ κουρασμενη και ταλαιπωρημενη τοσο σωματικα οσο και ψυχολογικά.

Πρεπει να ενημερωθεις και να πραξεις. Αν θελεις μπορω να σου συστησω ομοιοπαθητικο και διατροφολογο.


18 Ιαν 2013, 14:16
Προφίλ

Εγγραφη: 11 Ιαν 2013, 21:20
Δημοσ.: 6
Δημοσίευση Re: Θα ήθελα τη γνώμη σας!
prasinomata Μενω Θεσσαλονικη.. Αν ξερεις καποιον δεν μου ειναι προβλημα να παω.. Χαιρομαι που εσυ λες οτι τα ξεπερασες ολα.. μακαρι να γινει και με μενα αυτο..


Πηγα στα επειγοντα σημερα.. στο παθολογικο που εφημερευε.. Μου εκαναν καρδιογραφημα και ειχα ταχυκαρδια και αρρυθμιες.. Πανω απο 100 χτυπους, αισθημα παλμων κλπ. Μου εκαναν παλι εξετασεις αιματος, ολα οκ εκτος απο λιγο ανεβασμενα λευκα, λογω κρυωματος μαλλον. Για το αιμα στα πτυελα μου ειπαν οτι ειναι μαλλον καπου απο το λαιμο (εκανα ακτινογραφια θωρακα) Εκτος απο το αιμα απο τις εξετασεις, μου πηραν αιμα και απο αρτηρια, δεν ξερω γιατι.. Ειδαν για εμφραγμα, θρομβωση, αναιμια, ολα οκ.. Μου ειπαν να παω σε πνευμονολογο.. Ρωτησα αν ειναι να παρω κανενα σιροπι για τα φλεματα και το βηχα, μου λεει δεν θα σε βοηθησει, μονο η αντιβιωση αλλα πρεπει να πας πρωτα σε πνευμονολογο.. Μου ειπαν να δω και για θυροειδη, αλλα το εχω ελεγξει ηδη και ειναι οκ.. Για το καρδιογραφημα (γρηγοροι χτυποι και ακανονιστοι) η μια γιατρος ειπε οτι μπορει να ειναι μια νοσος.. δε συγκρατησα το ονομα.. αλλα ο αλλος γιατρος το απεκλεισε.. Τη Δευτερα εκλεισα για πνευμονολογο.. Μεχρι τοτε οι αρρυθμιες και η ταχυκαρδια συνεχιζεται... Ποναω και πολυ ψηλα στην πλατη.. Αυτο που νομιζω εγω ειναι οτι μαλλον εχω καποιον ιο ή βακτηριο στο ανωτερο αναπνευστικο που εχει επηρρεασει και την καρδια.. και το μπερδευα με την ενοχληση στον οισοφαγο..
Αρρυθμιες και ταχυπαλμια ειχα ανεκαθεν, αλλα τις τελευταιες 4 μερες ειναι ολη τη μερα.. Εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να παω στους δικους μου.... εδω ειμαι μονη μου.. χαλια η κατασταση..


19 Ιαν 2013, 01:29
Προφίλ
Global Moderator

Εγγραφη: 10 Φεβ 2010, 23:22
Δημοσ.: 204
Δημοσίευση Re: Θα ήθελα τη γνώμη σας!
Εντελώς καλά δεν είμαι. Ακόμα ψαχνομαι και εγω. Αλλά σιγουρα είμαι καλύτερα μακρυα απο τους γιατρούς και είναι θεμα χρονου να επανελθω.

Θεσσαλονίκη είναι η Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου Γρίβα τηλ 2310228738. Είναι κόρη του Τηλέμαχου Ευθυμιάδη (έχει γραψει βιβλία σχετικά με τη διατροφή) και έχει θεαρπεύσει πολύ κόσμο. Το θεμα ειναι αν θα μπορεσεις να κανεις την διατροφή γιατί επικεντρώνεται κυριως σε φρουτα και λαχανικά.
Εγω θα σου προτεινα να ξεκινησεις με ομοιοπαθητικό. Σίγουρα θα βρεις εναν καλο στην Θεσσαλονικη.

Αν και απο τον τρόπο που γράφεις, ειμαι σιγουρη οτι δεν θα κανεις τιποτα.
Εισαι στο στάδιο που θα γυρίζεις απο γιατρό σε γιατρό και θα επαναλαμβάνεις στον εαυτό σου, τι έπαθα και τι θα κάνω.

Εχεις δυσκολα χρονια μπροστά σου. Δεν μπορω να σε βοηθησω περισσοτερο, όλα είναι στα χερια σου...


19 Ιαν 2013, 14:26
Προφίλ

Εγγραφη: 11 Ιαν 2013, 21:20
Δημοσ.: 6
Δημοσίευση Re: Θα ήθελα τη γνώμη σας!
Σε ευχαριστω prasinomata. Θα το δοκιμασω, γιατι οπως εγραψα ηδη θα ηθελα να κανω μια πιο προσεγμενη διατροφη, απο μικρη επειδη ποτε δεν παχαινα ετρωγα πολλες βλακειες και νομιζω οτι αυτο ισως καποτε με βλαψει, οποτε ειναι μια καλη ευκαιρια να το αλλαξω..

Διαβασα το θεμα που εχεις ανοιξει, πολλα μπραβο και σου ευχομαι τα καλυτερα. Για τη νοσο αυτη, ειχε τυχει να ξαναδιαβασω, αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως κατι με τοσο γενικα συμπτωματα, που θα μπορουσαν να εντασσονται σε οποιαδηποτε αλλη παθηση, καταληγει να ονομαστει ως μια ασθενεια.



Οι ταχυπαλμιες συνεχιζουν ακαθεκτες, αν και ελαφρως ηπιοτερα. Προτου αρχισω να εχω ταχυπαλμιες (ενα μηνα περιπου) ο ρυθμος της καρδιας μου ηταν στους 75 σε κατασταση ηρεμιας και τωρα εχει ανεβει μεσο ορο 90 σε κατασταση ηρεμιας. Μετα απο φαγητο ή ελαφρα κινηση ανεβαινουν τελειως! Στον καρδιολογο θα παω τελικα τη Δευτερα γιατι κατι μου ετυχε και επρεπε να αλλαξω το ραντεβου μου.. Ευχομαι να ηταν ολα αποτελεσμα του κρυωματος, αν και στο νοσοκομειο μου ειπαν οτι μπορει να ειναι και σοβαρη παθηση. Ομως απο την ακτινογραφια που εκαναν ειπαν οτι δεν φαινεται καποιο παθολογικο προβλημα στην καρδια (φανταζομαι οτι θα εννοουσαν σε μεγεθος) Το θεμα ειναι γιατι να εχω τοσο αυξημενους παλμους...
Το αποκορυφωμα ηταν οτι σημερα μιλησα με τους γονεις μου για το θεμα με την καρδια (πιο πριν δεν ειχα πει κατι γιατι δεν ηθελα να τους ανησυχησω) και θεωρουν οτι ειμαι υπερβολικη.. Τι να πει κανεις.... Γιναμε ολοι ψυχολογοι ξαφνικα (να σημειωσω εδω, οτι κανω συνεδριες με ψυχολογο εδω και καιρο, γιατι το θεωρω χρησιμο για μια συναισθηματικη ισορροπια) Το θεμα ειναι οτι δεν ειμαι χαζη... ξερω οτι αυτα που νιωθω δεν ειναι αποτελεσμα αρρωστοφοβιας.. Ειδαλλως δεν θα ειχα τα ιδια συνεχη συμπτωματα, πονους στην πλατη, ταχυπαλμιες, πτυελα κλπ αλλα μια γενικολογη αδιαθεσια που θα ευρισκε ευκαιριακη εκφραση, οπως ειναι συνηθως το χαρακτηριστικο της αρρωστοφοβιας..


Τελευταία επεξεργασία απο kol την 05 Φεβ 2013, 16:28, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.



24 Ιαν 2013, 20:08
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  

Απάντηση στο θέμα   [ 11 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.