Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων Ημερομηνία 28 Μαρ 2024, 11:41



Απάντηση στο θέμα  [ 588 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3, 4, 5 ... 59  Επόμενο
ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ 
Συγγραφέας Μήνυμα
Global Moderator

Εγγραφη: 10 Φεβ 2010, 23:22
Δημοσ.: 204
Δημοσίευση ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ
Η περιπέτεια μου ξεκίνησε όταν ήμουν 20 χρονών, όταν ξαφνικά άρχισε να με πονάει η μέση μου. Έκανα εξετάσεις, πήγα σε πολλούς γιατρούς, ο καθένας έλεγε ότι ήθελε. Με τα πολλά το πήρα απόφαση ότι δεν βρίσκω άκρη, άλλωστε το άντεχα και τα παράτησα. Στα 28 έπαθα αυχενικό, είπαν ότι ήταν μυϊκό. Έκανα φυσιοθεραπείες αλλά πόναγα παρά πολύ. Ώσπου στα 30 μου άρχισαν να πονάνε τα γόνατα μου, μετά ακολούθησαν τα χέρια και στο τέλος πόναγα παντού. Έτσι άρχισε ένας μαραθώνιος σε γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, νοσοκομεία χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού δεν μπορούσαν να κάνουν τι δουλειά τους, να διαγνώσουν δηλαδή τι έχω. Όλα τα έριχναν στο ψυχολογικό, η εύκολη λύση των γιατρών, όταν δεν βρίσκουν τίποτα. Η στεναχώρια είχε φτάσει στο ζενίθ και κάπου εκεί μου χτύπησε την πόρτα η λεύκη. Έκανα 3 βιοψίες και οι 3 διαγνώσεις διαφορετικές. Μάλιστα σε ένα μεγάλο δημόσιο δερματολογικό νοσοκομείο είπαν ότι δεν είχαν τα κατάλληλα μηχανήματα, για περαιτέρω έρευνες οπότε δεν ήξεραν αν είχα λεύκη η όχι, αλλά πληρώθηκαν γι’ αυτό! Ο θεός όμως ήταν μαζί μου και βρήκα μία φτιαχτή κρέμα από ένα φαρμακείο και η λεύκη έχει υποχωρήσει πάρα πολύ, μέχρι και εγώ κοντεύω να το ξεχάσω. Στο μεταξύ οι πόνοι συνεχιζόντουσαν, μπήκα και στο νοσοκομείο για ρευματολογικές εξετάσεις, έπαιζα το τελευταίο μου χαρτί. Όλες οι εξετάσεις όμως βγήκαν καθαρές. Τρελάθηκα, λέω τελικά οι γιατροί έχουν δίκιο, όλα στο μυαλό μου είναι, στο Δαφνί θα με κλείσουν. Από καθαρή τύχη ένας νευρολόγος διέγνωσε ινομυαλγία. Μία ρευματολογική ασθένεια που δεν ανιχνεύεται με εξέταση αίματος, παρά με ένα όργανο που λέγεται αλγόμετρο. Τα έχασα, καλά στο νοσοκομείο τι έκαναν; Εξαιτίας τους είχα χάσει πολύτιμο χρόνο. Τρελάθηκε και ο νευρολόγος! Στο μεταξύ όμως έχουν περάσει 6 χρόνια και ο Γολγοθάς δεν έχει τελειωμό. Τώρα αρχίζω μία νέα προσπάθεια, για να μπορέσω να το ξεπεράσω. Ποιος ξέρει τι θα συναντήσω πάλι μπροστά μου, όλοι οι άσχετοι σε μένα πέφτουν. Αλλά δεν θα παραιτηθώ ούτε λεπτό, θα το παλέψω και δεν θα σταματήσω μέχρι να πω τα κατάφερα. Τα προσπερνώ όλα και συνεχίζω, γιατί η επιθυμία μου για να ζήσω και να χαρώ είναι πιο δυνατή.


10 Φεβ 2010, 23:27
Προφίλ
Site Admin

Εγγραφη: 23 Δεκ 2009, 02:17
Δημοσ.: 420
Δημοσίευση Re: ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ
Η prasinomata εδώ και 6 μήνες έχει φτιάξει το blog http://osoipistoiproselthete.blogspot.com/ στην προσπάθειά της να μεταδώσει ότι είχε μάθει από την διαδρομή της στους γιατρούς και τις θεραπείες. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε άμεσα. Σ' αυτή την ενότητα μπορείτε να επικοινωνείτε με την πρασινομάτα.


10 Φεβ 2010, 23:45
Προφίλ
Global Moderator

Εγγραφη: 10 Φεβ 2010, 23:22
Δημοσ.: 204
Δημοσίευση Re: ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ
Όταν έφτιαξα το blog δεν περίμενα ότι θα ανταποκριθεί τόσος κόσμος. Εκτός από τον κόσμο που μου έγραψε στο blog πολλοί ήταν αυτοί που επικοινώνησαν μαζί μου με το e-mail που είχα δώσει. Ελπίζω οτι με την συνεργασία μου αυτή, να μπορέσω να βοηθήσω πολλούς περισσότερους. Άλλωστε πιστεύω οτι και μόνο η επικοινωνία που μπορεί κάποιος να έχει με άλλους ομοιοπαθείς είναι πολύ σημαντική. Μπορείτε να με ρωτήσετε ότι θέλετε, έχω όλη την καλή διάθεση να σας πω οτι γνωρίζω. Μόνο αν κάποιος θέλει να μάθει από που παίρνω την κρέμα για την λεύκη, παρακαλώ να μου στείλει προσωπικό μύνημα. Ζήτησα να πάρω την άδεια να δημοσιεύσω τα στοιχεία του φαρμακείου που παίρνω την κρέμα αλλά για δικούς του λόγους δεν μου την έδωσε. Σκοπός μου είναι να περάσω στον κόσμο ότι και η λεύκη μπορεί αν όχι να περάσει, τουλάχιστον να περιοριστεί. Δεν πρέπει να εγκαταλείπετε την προσπάθεια μέχρι να τα καταφέρετε.

Παρακάτω παραθέτω το διάλογο που είχα στο blog με άλλους ομοιοπαθείς.

Πρασινομάτα είπε...

Εγώ το μόνο πράγμα που έκανα για να μου φύγει η λεύκη ήταν να φύγω μακριά από τους δερματολόγους. Βάζω μία κρέμα που την φτιάχνει ένας φαρμακοποιός στην Αθήνα. Υπάρχουν και βιταμίνες που βοηθάνε, το πόσο, εξαρτάται από τον οργανισμό του καθενός. Είμαι στην διάθεση σας για να με ρωτήσετε ότι θέλετε.
21 Αυγούστου 2009 1:09 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου πρασινομάτα! Αυτή η κρέμα που παίρνεις τι περιέχει? Εχω κ γω λεύκη κ μ ενδιαφέρει να βρω μια κρέμα με φυσικά συστατικά, δλδ να μην περιέχει κορτικοστεροειδη κτλ
25 Αυγούστου 2009 10:20 π.μ.

Πρασινομάτα είπε...

Ξέρω ότι είναι φυτική και περιέχει και καλέντουλα.Για λεπτομέρειες μπορείς να ρωτήσεις τον φαρμακοποιό.Εγώ αυτή έβαλα από την αρχή.Πιστεύω ότι πρέπει να την δοκιμάσεις.
25 Αυγούστου 2009 12:33 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Πρασινοματα μπορεις να μου πεις σε ποιο φαρμακοποιο πηγες? Ψαχνω καποιον να ξερει γιατι οι δερματολογοι εχουν πληρη μεσανυχτα...σευχαριστω πολυ
25 Αυγούστου 2009 4:15 μ.μ.

Πρασινομάτα είπε...

Ευχαρίστως να σου πω. Δεν μπορώ όμως να στο γράψω εδώ, δεν τον έχω ρωτήσει αν θέλει.Οπότε στείλε μου ένα μήνυμα στο email του blog για να σου πω, που θα τον βρείς.Να ξέρεις, θα σου πεί να πας απο το φαρμακείο να σε γνωρίσει πρώτα. Θα σου πεί να κάνεις και μία διατροφή για αποτοξίνωση του συκωτιού.Την έκανα και εγώ στην αρχή αλλά δεν άντεξα άλλο. Σε διαβεβαιώνω όμως ότι μια χαρά κάνει την δουλειά της η κρέμα και χωρίς την διατροφή. Μην ξεχνάς να την βάζεις καθημερινά και όλα θα πάνε καλά.0 ήλιος κάνει πολύ καλό στην λεύκη!!! Σε συνδυασμό με την κρέμα, τα μελανοκύτταρα απελευθερώνονται πιο εύκολα.
25 Αυγούστου 2009 5:46 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

πρασινοματα γεια σου!!με λενε ασπα εχω 25 χρονια λευκη .εσυ εισαι ακομα μια ελπιδα για εμας τους πασχοντες απο αυτο.δεν μπορω να σου στειλω email γιατι κατι γινετε (δεν ξερω τι ).μπορω ομως να λαβω απο εσενα .θα ηθελα και εγω τις πληροφοριες για τη λευκη.pleeaseee!! ευχαριστωωωωω! το email μου ειναι aspa1963@hotmail.com
26 Αυγούστου 2009 1:03 μ.μ.

Πρασινομάτα είπε...

Με μεγάλη μου χαρά να επικοινωνήσω με όποιον με έχει ανάγκη.Εκτός από την κρέμα υπάρχουν και φυτικά χάπια(βιταμίνες) που βοηθάνε.Είναι τα PABA, 1 κάψουλα την ημέρα.Ξέρω άτομο που τα πήρε και του έφυγε η λεύκη.Επίσης πολύ καλά είναι και τα Biomelanine της Biosline, ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης στο σώμα(1 κάψουλα την ημέρα.Πρέπει να πω ότι ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε αν μια θεραπεία δεν πετύχει.Πρέπει να οπλιζόμαστε με δύναμη και κουράγιο και να δοκιμάζουμε και άλλα πράγματα μέχρι να βρούμε αυτό που ταιριάζει σε μας. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω.
26 Αυγούστου 2009 3:49 μ.μ.

Πρασινομάτα είπε...

θα΄θελα να σας παρακαλέσω όποτε μπορείτε, να μας λέτε πως πάτε με την θεραπεία(όποια και να είναι αυτή)που ακολουθείτε.Ακόμα μπορείτε να μας πείτε για κάτι που ακούσατε και είχε καλά αποτελέσματα.Είμαστε ανοιχτοί σε όλα, ένα άτομο να μπορέσουμε να βοηθήσουμε,για μένα είναι μεγάλη επιτυχία.Βασίζομαι σε σας για να τα καταφέρω.
26 Αυγούστου 2009 4:35 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

γεια σας και απο εμένα... Έχω λεύκη από τα 5 και σήμερα είμαι 34... Μέχρι πριn από δύο χρόνια δεν με ενοχλούσε.Το έβρησκα μια μικρή χαριτωμένηιδιαιτερότητα . Τότε όμως εμφάνησε μια πολή μεγάλη έξαρση η οποία πλέον με επηρεάζει και ψυχολογικά... Πρασιnομάτα θα ήθελα να μου πεις το φαρμακείo στο οποίο απευθύνθηκες. Αν θες στείλε μου e-mail: nikuarx@gmail.com
ευχαριστώ
26 Αυγούστου 2009 10:43 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

πρασινοματα το ονομα του φαρμακειου θελουμε ολοι!!δεν νομιζω να εχει προβλημα ο ανθρωπος ισα-ισα διαφημηση θα του κανουμε.
26 Αυγούστου 2009 11:34 μ.μ.

Πρασινομάτα είπε...

Θέλω να με πιστέψετε ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να σας το δώσω.όποιος μου το έχει ζητήσει μέσω του email του blog του το΄ χω δώσει αμέσως.Απλά δεν ξέρω, μπορεί ο άνθρωπος να έχει κάποιο λόγο και να μην θέλει και αφού δεν τον έχω ρωτήσει προσπαθώ να είμαι τυπική.Εγώ να βοηθήσω θέλω. . . .
27 Αυγούστου 2009 12:03 π.μ.

Πρασινομάτα είπε...

Πρέπει ακόμη να σας πω ότι το φαρμακείο αυτό έχει κρέμα για την ψωρίαση(άλλο μεγάλο θέμα και αυτό).Μάλιστα ό ίδιος ο φαρμακοποιός έχει ψωρίαση και το έχει περιορίσει με διατροφή και μία κρέμα που φτιάχνει ο ίδιος.
27 Αυγούστου 2009 12:39 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και μέσω του blog, σου έστειλα και e-mail σήμερα το πρωί (Μαρία) αλλά ξαναμπαίνοντας σήμερα στο blog σου θα ήθελα να σε συγχαρώ ακόμη μια φορά για την προσπάθεια που κάνεις. Μπορείς να δεις και εσύ απο την άμεση ανταπόκριση πόσο πολύ απασχολεί αυτό το θέμα.
27 Αυγούστου 2009 8:15 π.μ.

Πρασινομάτα είπε...

Μαρία σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Εύχομαι να πάτε όλοι καλά.
27 Αυγούστου 2009 11:54 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Πάσχω και εγώ από λεύκη στα δάχτυλα των χεριών. Ένας δερματολόγος μου έχει δώσει την κρέμα PROTOPIC. Επίσης παίρνω καθημερινά βιταμινη Ε την eviol. Κάποιος είπε ότι τρώγοντας ταχίνι είδε αποτελέσματα.
03 Σεπτεμβρίου 2009 3:21 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

παιδια οποιος θελει μπορω να του πω ενα αντιηλιακο με χρωμα .καμουφλαρει πολυ καλα τη λευκη ,ειναι αδιαβροχο και δεν φευγει ευκολα
03 Σεπτεμβρίου 2009 8:59 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Γράψε μας το αντιηλιακό με το χρώμα. Επίσης να μας πει κάποιος για τις βιταμίνες Biomelanine της Biosline. Όπως μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο.
03 Σεπτεμβρίου 2009 9:04 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

TO αντιηλιακο ειναι sun screen body foundation spf 30 υπαρχει και για το προσωπο το ιδιο (face)
04 Σεπτεμβρίου 2009 9:22 μ.μ.

Ζωή είπε...

Πολλά και ειλικρινή συγχαρητήρια για την ενέργεια που καταθέτεις, βοηθώντας τόσους ανθρώπους που δεν ξέρουν πια που να απευθυνθούν για το πρόβλημά τους. Παρουσίασα κι εγώ φέτος το καλοκαίρι λευκά στίγματα στα χέρια (κυρίως στο δεξί). Το παλεύω με εναλλακτική ιατρική. Ξεκίνησα να παίρνω κάποια φυτικά σκευάσματα (γαληνικά φάρμακα) και απέκλεισα από τη διατροφή μου τα τρόφιμα ζωικής προέλευσης. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να δω αποτελέσματα. Στο παρελθόν, η ίδια θεραπεία με είχε βοηθήσει πολύ στην οισοφαγική παλινδρόμηση που είχα. Σκέφτομαι να δοκιμάσω και ομοιοπαθητική παράλληλα. Ωστόσο, θα ήθελα να μου στείλεις σε παρακαλώ και το τηλέφωνο του φαρμακοποιού που συστήνεις γιατί όπως πολύ σωστά λες κι εσύ, θα πρέπει να το ψάχνουμε και να μην απογοητευόμαστε αν κάτι δε λειτουργήσει. Σου εύχομαι τα καλύτερα!
07 Σεπτεμβρίου 2009 10:10 μ.μ.

Πρασινομάτα είπε...

Εκτός από την κρέμα που βάζω εγώ, πρέπει να σας πω ότι υπάρχει μία κυρία στο περιστέρι όπου έχει ολόκληρη σειρά για την λεύκη. Όταν ήμουν μικρή η μαμά μου έπαιρνε μια κρέμα για τις πανάδες. Αυτή την κρέμα για την λεύκη την βάζει χρόνια ο αδερφός του νουνού μου και πάει πολύ καλά.Ξέρω ότι την βάζει πολύς κόσμος, αυτή είχα σκοπό να βάλω και εγώ αλλά προέκυψε η άλλη την τελευταία στιγμή.Πήρα τηλ την κυρία για να σας ενημερώσω.Μου είπε λοιπόν ότι δεν είναι φυτικά 100%, αλλά περιέχουν φάρμακο όπως επίσης και καμφορά(ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΉ).Είπε επίσης ότι είναι πολύ καλή αρκεί να μην έχει κάποιος αλλεργία σε κάποιο συστατικό.θεώρησα ότι πρέπει να σας ενημερώσω, εσείς θα αποφασίσετε τι θα σας βοηθήσει.Εγώ απλώς σας μεταφέρω τι έκανε καλό σ' εμένα και τι γνωρίζω ότι έκαναν και άλλοι ομοιοπαθείς και ξεπέρασαν το θέμα της λεύκης. Το τηλ της κυρίας από το περιστέρι είναι στην διάθεση σας αρκεί να μου στείλετε μήνυμα στο email του blog.
08 Σεπτεμβρίου 2009 11:42 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

οι κρεμες που βαζετε χρονια δηλαδη τι κανουν? προφανως δεν θεραπευουν ,καθηστερουν την εξαπλωση της ? τι?
08 Σεπτεμβρίου 2009 12:21 μ.μ.

Πρασινομάτα είπε...

Η κρέμα βοηθάει στην απελευθέρωση των μελανοκυττάρων, έτσι επανέρχεται το φυσικό μας χρώμα όπου έχει βγεί λεύκη.Για να μην ξαναβγεί η λεύκη πρέπει να βοηθήσεις τον οργανισμό με διατροφή(αποτοξίνωση του συκωτιού), βιταμίνες και όχι στεναχώρια.Επίσης η ομοιοπαθητική έχει καλά αποτελέσματα.Εγώ βάζοντας την κρέμα,κάνοντας διατροφή και παίρνοντας βιταμίνες, εξαλείφτηκε η λεύκη σε όλα τα σημεία όπου έβαζα.Τα χριστούγεννα στεναχωρήθηκα πολύ και γέμισα στην πλάτη. Έβαλα αμέσως κρέμα και σε 2 μήνες δεν φαινόταν τίποτα.Όπωs καταλαβαίνεις για να κάνεις σωστή θεραπεία για την λεύκη, πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα συγχρόνως.Θέλει υπομονή και επιμονή.
08 Σεπτεμβρίου 2009 8:21 μ.μ.

Πρασινομάτα είπε...

Πολλοί με ρωτάτε τι έκανα, πόσο καιρό έκανε να μου φύγει η λεύκη,πόσα χρόνια την έχω κ.α. Πρέπει να σας πώ ότι κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, πρέπει να επικεντρωθείται στον εαυτό σας.Αν η κρέμα ταιριάζει στο δέρμα σας μην φοβάστε θα φύγει η λεύκη απλώς μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνος. Πρέπει να βρείτε πια κρέμα ταιριάζει στο δέρμα σας.Κάντε μία διατροφή, πάρτε παράλληλα και βιταμίνες για την λεύκη, βοήθηστε τον οργανισμό σας όσο μπορείτε. Ξεκινείστε και άρχιστε να παρατηρείτε πως αντιδρά το δέρμα σας. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε κάτι ή και να συμπληρώσετε. Βγάλτε και φωτογραφίες για να κάνετε την σύγκριση.Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή αλλά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Εγώ προσωπικά δεν έχω επαναπαυτεί,ψάχνω, ρωτάω και οτιδήποτε νομίζω ότι θα με βοηθήσει το εφαρμόζω.
08 Σεπτεμβρίου 2009 8:53 μ.μ.

Πρασινομάτα είπε...

Μία κοπέλα(olga) σ' ένα φόρουμ αναφέρει ότι ο δερματολόγος, της συνέστησε τις βιταμίνες Biomelanin της Biosline,τις παίρνει 2 μήνες(1 κάψουλα την ημέρα μετά το φαγητό) και έχει παρατηρήσει μείωση των κηλίδων, δείτε κα μόνοι σας http://night-flights.pblogs.gr/2007/04/ ... da-73.html .Λεπτομέρειες για το τι περιέχουν και τι κάνουν οι βιταμίνες http://www.derma-line.gr/content.asp?catid=24
08 Σεπτεμβρίου 2009 10:13 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Πρασινομάτα μπορείς να μας πεις λεπτομέρειες για τη διατροφή; Πώς μπορούμε να αποτοξινώσουμε το συκώτι; Ποιες βιταμίνες να πάρουμε; Σε ευχαριστούμε για το βήμα διαλόγου που μας παρέχεις.
08 Σεπτεμβρίου 2009 11:11 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

οι biomelanin που πωλουνται? στα κοινα φαρμακεια η σε ειδικα που εχουν και φυτικα σκευασματα? θελουν συνταγη γιατρου? ΠΡΑΣΙΝΟΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
08 Σεπτεμβρίου 2009 11:17 μ.μ.

Πρασινομάτα είπε...

Τα Biomelanin της Biosline μπορείται να τα ζητήσετε σε οποιοδήποτε φαρμακείο.Επειδή δεν είναι πολύ γνωστά,το πιο πιθανό είναι σας τα παραγγείλουν.Αν λέω αν, ο φαρμακοποιός δεν τα βρίσκει μπείτε εδώ http://www.derma-line.gr/content.asp?catid=24 και δείτε το τηλ που αναγράφετε στο κάτω μέρος και δώστε το για να σας κάνει την παραγγελία.Δεν χρειάζεται συνταγή.
10 Σεπτεμβρίου 2009 1:31 μ.μ.

Πρασινομάτα είπε...

Εγώ η βιταμίνη που γνωρίζω ότι έχει βοηθήσει κόσμο είναι τα PABA δείτε εδώ http://www.douni.gr/?section=ingredient ... ry=1&id=76 και το συμπλήρωμα διατροφής Biomelanin της Biosline δείτε εδώ http://www.derma-line.gr/content.asp?catid=24 . Δεν μπορώ να ξέρω πιο ταιριάζει στον καθένα, μπορεί κανένα και απο τα δύο. Πιθανόν να υπάρχουν και άλλα, αν κάποιος έχει να μας προτείνει και άλλο, θα' θέλαμε πολύ να το μάθουμε.Μόνο αν δοκιμάσετε θα μάθετε.
10 Σεπτεμβρίου 2009 1:44 μ.μ.

Πρασινομάτα είπε...

Όταν διαβάζω τα σχόλια σε κάποιο φόρουμ που αφορά την λεύκη παρατηρώ ότι δεν υπάρχει μια κοινή θεραπεία για όλους. Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά και ενώ κάποιος έγινε καλά με έναν τρόπο, έναν άλλον δεν τον βοήθησε καθόλου. Ρώτησα μία κοπέλα που ασχολείται με τα εναλλακτικά και μου είπε ότι η αιτία που βγάζει κάποιος λεύκη, είναι διαφορετικός κάθε φορά. Έτσι κάθε άτομο, θέλει και μία θεραπεία που να ταιριάζει στην ψυχοσύνθεση του. Όποτε γυρίζουμε στα ίδια, κάντε πολλές δοκιμές και μην τα παρατάτε, υπάρχει θεραπεία για όλους απλά μπορεί να είναι μόνο για σας.
10 Σεπτεμβρίου 2009 1:46 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Σκεφτομαι πολυ σοβαρα πλεον τον πληρη αποχρωματισμο του δερματος για να γλιτωσω επιτελους απο αυτο το πραγμα και να αρχισω να ζω χωρις μονιμο αγχος!!! Θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας.
13 Σεπτεμβρίου 2009 1:27 μ.μ.

Πρασινομάτα είπε...

Δεν μας λές πόσο έχει προχωρήσει η λεύκη ,τι θεραπείες έχεις κάνει,πόσα χρόνια το έχεις. Έχεις βάλει από τις κρέμες που αναφέρουμε στο blog;Ομοιοπαθητική έχεις κάνει; Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να προσπαθήσεις πρώτα με αυτά.Αν δεν έχει προχωρησει πολύ είναι κρίμα να κάνεις αποχρωματισμό, άλλωστε θα κινδυνεύεις από εγκαύματα, δεν θα μπορείς να βγαίνεις στον ήλιο καθόλου. Καταλαβαίνω ότι έχεις κουραστεί, αλλά κάνε μία τελευταία προσπάθεια.
14 Σεπτεμβρίου 2009 11:46 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους
Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάτι σχετικά με τα αυτομαυριστικά.Παρέχουν κάποια κάλυψη στα σημάδια? Είναι κατάλληλα και για το πρόσωπο? Αν έχει κάποιος δοκιμάσει ποιό είναι πιο αποτελεσματικό?
Ευχαριστώ
14 Οκτωβρίου 2009 1:57 μ.μ.

Πρασινομάτα είπε...

Για τα αυτομαυριστικά διάβασε στο http://night-flights.pblogs.gr/2007/05/ ... da-73.html έχει συζητηθεί λεπτομερέστατα.
16 Οκτωβρίου 2009 12:42 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Πρασινομάτα καλημέρα.
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Το δικό μου πρόβλημα (για την ακρίβεια του γιού μου), είναι προς το παρόν σε μικρή έκταση και το κληρονομήσαμε μάλλον από τον παππού μας, ο οποίος είχε λεύκη σε ήπια μορφή. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά πρίν 6 χρόνια στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και μετά από κάποιους μήνες εξαφανίστηκε εντελώς χωρίς καμμία θεραπεία.Στην συνέχεια μετά από 3 χρόνια επανεμφανίστηκε στην ίδια περιοχή και έγινε θεραπεία με elidel, όπου και περιορίστηκε ικανοποιητικά.Φέτος το Φεβρουάριο υπήρξε εκ νέου έξαρση στην ίδια περιοχή και χρησιμοποιήθηκε ξανά elidel με συνδιασμό βιταμινών, χωρίς όμως αποτελέσματα. Ταυτόχρονα με τη θεραπεία εμφανίστηκαν και κάποιες κηλίδες στο πόδι του (τρεις ή τέσσερις προς το παρόν). Η δερματολόγος που επισκεφτήκαμε μας μίλησε για λεϊζερ στο Συγγρού, αλλά προσωπικά δεν το θεωρώ αναγκαίο στη μορφή που βρίσκεται το πρόβλημα αυτή τη στιγμή.
Επειδή δεν εμπιστεύομαι καθόλου την elidel λόγω των παρενεργειών που αναφέρονται στις οδηγίες της, σκέφτομαι να χρησιμοποιήσουμε τη δική σου θεραπεία, αν συνεχίσει να επεκτείνεται το πρόβλημα.
Μ'ενδιαφέρει να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο (και πάνω απ' όλα ασφαλές) προκύπτει πάνω στο θέμα της λεύκης και σ'ευχαριστώ για τη συμβολή σου σε αυτή την κατεύθυνση. Αν και δεν πρόκειται για αρρώστεια, είναι κάτι που επηρεάζει την ψυχολογία και μάλιστα όταν αυτός που το αντιμετωπίζει είναι 18 χρόνων. Πάντως η αλήθεια είναι ότι αν συνέβαινε σε εμένα, δε θα με πείραζε καθόλου. Πάνω απ' όλα μετράει η προσωπικότητα και η ακτινοβολία που εκπέμπει ο κάθε άνθρωπος. Όταν "λάμπεις" με την προσωπικότητά σου και εκπέμπεις θετική ενέργεια,οι ιδιαιτερότητες της εμφάνισής σου περνούν απαρατήρητες.'Εχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα στην εμφάνισή τους, που κυριολεκτικά δεν τα βλέπεις, γιατί κυριαρχεί η αύρα, η αυτοπεποίθηση και η όλη τους στάση.
Σ'ευχαριστώ και πάλι για τις προσπάθειές σου και εύχομαι για σένα τα καλύτερα.
19 Οκτωβρίου 2009 1:12 μ.μ.

Πρασινομάτα είπε...

Είχα πάει πριν λίγες μέρες στον ομοιοπαθητικό κύριο Λουκά.Εκεί γνώρισα τον κύριο Χρήστο και την εξάχρονη κόρη του Ευγενία.Όπως μου είπε είχε πάει στον γιατρό γιατί η κόρη του είχε Λεύκη. Του έδωσα και το τηλ μου, για να τον ενημέρωσω για τις κρέμες που γνωρίζω για την λεύκη. Πράγματι με πήρε την άλλη μέρα.Χάρηκα πολύ για την συνάντηση αυτή γιατί γνώρισα έναν πατέρα που πραγματικά κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει το παιδί του , χωρίς ταμπού και καμία προκατάληψη. Είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρει, το καλύτερο για την κορούλα του. Όσο αφορά τον κύριο Λουκά εγώ προσωπικά εξεπλάγην ευχάριστα. Δεν έχει καμία σχέση με τους άλλους ομοιοπαθητικούς που έχω πάει. Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία, η θεραπεία που δίνει είναι διαφορετική (ως προς τα χάπια και πότε τα παίρνεις)και δεν πάει στην τύχη! Έχει πρωτοποριακά μηχανήματα που τον οδηγούν στην επιλογή των ομοιοπαθητικών χαπιών.
18 Νοεμβρίου 2009 10:38 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

geia sou prasinomata... tha ithela tin dieythinsi tou farmakopoiou me tin krema gia tin leyki, h symboli sou pragmatika einai simantiki.
liberty25@gmail.com
26 Νοεμβρίου 2009 6:15 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

geia sou prasinomata kalh xronia, xronia kala,eyxome mesa apo thn kardia mou na sou pane ola kala.8elo an mporhs na mou phs kai mena gia thn alhfh pg.atron@yahoo.gr
09 Ιανουαρίου 2010 2:27 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα,
Εχω πολλά χρόνια λέυκη και έχω δοκιμάσει πολλές θεραπείες, ωστόσο θα με ενδιέφερε πολύ να μου στείλεις την διεύθυνση του φαρμακείου που προαναφέρεις.
(pkze@yahoo.gr)
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων
08 Φεβρουαρίου 2010 3:37 μ.μ.


11 Φεβ 2010, 00:04
Προφίλ

Εγγραφη: 28 Μαρ 2010, 20:32
Δημοσ.: 7
Δημοσίευση Re: ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ
καλησπερα

θα ηθελα το τηλεφωνο του φαρμακοποιου ,οπως αναφερεις ,σε παρακαλω.Η διευθηνση μου ειναι dimtene@yahoo.gr

ευχαριστω


28 Μαρ 2010, 20:34
Προφίλ

Εγγραφη: 16 Απρ 2010, 12:29
Δημοσ.: 1
Δημοσίευση Re: ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ
geia sas eimai kainourgia sto forum alla oxi sthn maxh kata tis lefkis.prasinomata se parakalw epeidh ta exw dokimasei ola xwris idiaiterh epitixia tha elega grapse mou kai emena to thlefwno kai thn diefthinsh tou farmakopoioy sou. to email mou einai aggelikiargie@yahoo.com.efxaristw.


16 Απρ 2010, 12:34
Προφίλ
Δημοσίευση Re: ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΤΟ MAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ kranonasdespina@0744.syzefxis.gov.gr


16 Απρ 2010, 13:34
Δημοσίευση Re: ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOVITIL ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


16 Απρ 2010, 13:42
Δημοσίευση Re: ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ
geia sas!!!exw leukh apo ta 5 mou...kai eixa dokimasei xapia alla den eida apotelesmata..8a h8ela kai egw to thlefono tou farmakopoioou,sas parakalw polu..(stauroula_89@hotmail.com)


16 Απρ 2010, 23:53
Global Moderator

Εγγραφη: 10 Φεβ 2010, 23:22
Δημοσ.: 204
Δημοσίευση Re: ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ
Θέλω να διευκρινήσω κάτι επειδή πολλοί με ρωτάτε αν βάζω ακόμα την κρέμα. Φυσικά και την βάζω. Με την κρέμα καταπολεμάμε το σύμπτωμα όχι το αίτιο. Πρός το παρόν βάζω την κρέμα κάθε βράδυ κανείς δεν ξέρει ότι έχω λεύκη και το ψάχνω παράλληλα να βρω κάτι που θα χτυπήσει την λεύκη στην ρίζα της. Θέλω να πω και για τα συμπληρώματα που με ρωτάτε. Πρέπει να παίρνετε τα συμπληρώματα που ενδείκνονται για την λεύκη και για την αποτοξίνωση. Π.Χ Το ΡΑΒΑ αν διαβάσετε για τι είναι, λέει και για την λεύκη. Για αποτοξίνωση ένα πολύ καλό είναι το milk Thistle. Δεν είναι σίγουρο ότι τα παραπάνω θα σας βοηθήσουν. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η αιτία που έβγαλε κάποιος λεύκη είναι διαφορετικός για τον καθένα γι' αυτό και η θεραπεία είναι διαφορετική. Πρέπει να πειραματιζόσαστε για βρείτε αυτό που σας κάνει.


19 Απρ 2010, 14:47
Προφίλ
Δημοσίευση Re: ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ
Καλησπερα.Θα ηθελα και εγω το τηλεφωνο του φαρμακοποιου.Κανει και για το προσωπο? corsa_opc@hotmail.com Ευχαριστω πολυ.


04 Μάιος 2010, 22:03
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  

Απάντηση στο θέμα   [ 588 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3, 4, 5 ... 59  Επόμενο

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.