Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων Ημερομηνία 15 Ιούλ 2024, 16:51Απάντηση στο θέμα  [ 1 δημοσίευση ] 
Κανόνες Forum 
Συγγραφέας Μήνυμα
Site Admin

Εγγραφη: 23 Δεκ 2009, 02:17
Δημοσ.: 420
Δημοσίευση Κανόνες Forum
ΚΑΝΟΝΕΣ ΦΟΡΟΥΜ

-Σκοπός του forum είναι να γίνεται η συζήτηση πολιτισμένα, χωρίς ένταση και με κόσμιο τρόπο. Απαγορεύονται οι βρισιές ,οι προσβολές και οι προσωπικές επιθέσεις σε άλλους χρήστες , στον Διαχειριστή και στους Συντονιστές.
-Απαγορεύεται η οποιαδήποτε δυσφήμηση ενός προσώπου (π.χ γιατρός), ενώ τον κατανομάζετε. Μπορείτε αν θέλετε να τον φωτογραφήσετε λέγοντας π.χ δερματολόγος στο Παλαιό φάληρο.
-Απαγορεύονται τα πολιτικά θέματα.
-Απαγορεύεται η δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων χρήστη, απο άλλον.
-Αν γίνει κάτι απο τα παραπάνω έχουμε δικαίωμα να σβήσουμε τα επίμαχα μηνύματα, ακόμη και να προχωρήσουμε σε κλείδωμα του αντίστοιχου θέματος στο forum, χωρίς καμία προειδοποίηση. Σε πρώτη φάση θα γίνετε επίπληξη στον χρήστη, αλλά αν συνεχίσει τότε θα προβαίνουμε, σε διαγραφή του λογαριασμού του.
-Μην γράφετε με κεφαλαία γράμματα και μην χρησιμοποιείται greeklish γιατί κουράζουν τους χρήστες.
-Προσέξτε το μηνυμά σας να μπαίνει στην σωστή θεματική ενότητα στο forum. Πρέπει ο τίτλος του μηνύματος να είναι σχετικός με το περιεχομενό του. Σε διαφορετική περίπτωση μπορούμε να μεταφέρουμε το μήνυμα, καθώς και να αλλάξουμε τον τίτλο.
-Απαγορεύεται η εγγραφή ενός χρήστη , με περισσότερους απο έναν λογαριασμό. Κάτι τέτοιο θεωρείται εξαπάτηση των άλλων χρηστών και θα προβαίνουμε σε διαγραφή του λογαριασμού του.
-Αν ένα μήνυμα το έχετε στείλει παραπάνω απο μια φορά, ακόμα και αν είναι σε διαφορετικά θέματα, θα διατηρούμε μόνο το ένα.
- Οι Συντονιστές και ο Διαχειριστής έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν ή να τροποποιήσουν την υπογραφή του χρήστη.
- Απαγορεύεται η διαφήμηση εμπορικών προϊόντων, εταιριών και υπηρεσιών κάθε είδους, με οποιοδήποτε τρόπο. Τα επίμαχα μηνύματα θα διαγράφονται, χωρίς καμία προειδοποίηση. Φυσικά επιτρέπεται η συζήτηση πάνω σε προϊόντα και εταιρίες, όταν αυτή διέπεται από πνεύμα και σέβεται όρια που ορίζει η κοινή λογική και η κρίση των συντονιστικών οργάνων.
- Το dromostherapeia.gr δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις υπηρεσίες και σελίδες προσωπικού περιεχομένου (πχ e-mails, forums, chat, Experts, Instant messenger, homepages, profiles, blogs, clubs κλπ) προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών. Οι χρήστες των σχετικών υπηρεσιών διατηρούν ακέραια τόσο την ευθύνη όσο και τυχόν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στο περιεχόμενο των μηνυμάτων τους.
- Ο κάθε χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για όλο και οποιοδήποτε περιεχόμενο αναρτά, δημοσιεύει, αποστέλλει, μεταφέρει ή άλλως καθιστά διαθέσιμο μέσω των υπηρεσιών του forums.dromostherapeia.gr.
-Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες του forums.dromostherapeia.gr, δίνονται απο τους χρήστες και δεν πρέπει σε καμία να ληφθούν ως έγκυρα, ούτε υποκρύπτουν σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε προτροπή για την επιχείρηση ή μη συγκεκριμένων πράξεων.
-Οι προσωπικές εμπειρίες δεν αποτελούν συμβουλές γιατρών και δεν αντικαθιστούν οποιαδήποτε διάγνωση και θεραπεία γιατρού. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία, που αναγράφετε στο forums.dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.


12 Ιαν 2010, 00:53
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  

Απάντηση στο θέμα   [ 1 δημοσίευση ] 

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.