admin
Site Admin
Εγγραφη: 23 Δεκ 2009, 02:17 Δημοσ.: 420
|
Δέκατα.....αναζητείται η αιτία
Ερώτηση Καλημέρα, έχω θυρεοειδιτιδα, Φ.Τ θυροξινης, ανεβασμενα αντισωματα και οζους, επιπλέον νεύρωση στομάχου, σπαστική κολιτιδα και εντεροκολιτιδα καθώς και κάποια ψυχοσωματικά, εκζεμα, προβληματα υπνου και μελαγχολιες (κανω ψυχοθεραπεια). Τον τελευταιο μήνα έχω καθημερινά δεκατα, από 37,1 μέχρι 37,4. Επισκευτικα ιδι. κλινικη στη Θεσ/νίκη υπεβλήθει σε εξετάσεις μετά από καθοδήγηση παθολόγου, βγήκαν πάρα πολύ καλές (σας τις παραθέτω παρακάτω χωρις τιμές, θεωρήστε πως είναι φυσιολογικές), το μόνο διαφορετκό ήταν τα ανεβασμένα αντισώμτα toxoplasma gondi IgG 30,8 (ΘΕΤΙΚΑ), τα αντισώματα gondi IgM όμως..(αρνητικά). ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΓΙΑ SALMONELLA: TYPHI (O) &TYPHI (H), PARATYPHI A(O), PARATYPHI A(H), PARATYPHI B(O), PARATYPHI B(H) ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΓΙΑ BRUCELLA, (SGOT, AST), (SGPT, ALT), (LDH), C- ΑΝΤΙΔΡΩΣΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗ (hs CRP) - ΠΟΣΟΤ. ΠΡΟΣΔ., Β' ΧΟΡΙΑΚΗ, ΓΕΝΙΚΗ ΟΥΡΩΝ, DIFF, WBC/BASO, RET, PLT-O, RBC, PLT Οι παθολόγοι με παρέπεμψαν στο λιμοδών για το τοξοπλασμα, αν και μου είπαν μάλλον τα δεκατα οφείλονται στη θυρεοειδιτιδα, από κει με επιβεβαιώνουν πως τα δέκατα δεν σχετίζονται με τα αντισώματα στο τοξόπλασμα, στο παρελθόν ο οργανισμός ήρθε σε επαφή με το μικρόβιο ανέπτυξε αντισώματα και δεν νόσησε..Μετά στον ενδοκρινολόγο ο οποίος με επιβεβαιώνει πως τα δέκατα δεν σχετίζονται με την θυρεοειδιτιδα Σε ποιες εξετάσεις ακόμα να υποβληθώ; βγάζεται κάποιο συμπέρασμα;
Απάντηση Η θυρεοειδίτιδα κάνει δέκατα κ σίγουρα πρέπει να λάβετε αγωγή, δεν έχω πλήρη εικόνα βέβαια κ δεν Καλύπτομαι με το ιστορικό που μου δίνεται αλλα θα δοκιμαζα άλλον ενδοκρινολογο.
|