Ερώτηση Έχω διαγνωσθει απο ενδωμητριωση πριν απο 3 χρονια σε ηλικια 33 ετων. Εκανα ανοιχτη οχι λαπαροσκοπικη επεμβαση αφαιρεσης σοκολατοειδης κυστης και θεραπεια με arvecap για 6 μηνες. τα αποτελεσματα ομως δεν ηταν μονιμα. Οι γιατροι δεν με ειχαν προετοιμασει για τη σοβαροτητα της ασθενειας και ειχα την εντυπωση οτι ηταν κατι περαστικο. Ομως τελευταια εχω ενημερωθει οτι η μοιρα μου ειναι τα αλλεπαλληλα χειρουργεια. Οταν οι θεραπειες δεν εχουν ανταποκριση. (συμφυσεις). Επισης εχω φοβερες ενοχλησεις στο εντερο και διαταραχες. Ο γιατρος δεν μου εχει δωσει σαφη απαντηση για το αν συνδεεται ο πονος του εντερου με την ενδομητριωση.
Απάντηση Μπορει και να συνδεεται. Αυτό δεν είναι κατι που μπορει να διαγνωσθει από το διαδικτυο.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση