|
Σελίδα 1 από 1
|
[ 1 δημοσίευση ] |
|
Αμηνόρροια λόγω αυστηρής δίαιτας
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
admin
Site Admin
Εγγραφη: 23 Δεκ 2009, 02:17 Δημοσ.: 420
|
 Αμηνόρροια λόγω αυστηρής δίαιτας
Ερώτηση
24 ετων και είμαι χωρίς περίοδο σχεδον 11 μηνες.. Πάντα είχα κανονικό βαρος και κανονικό κύκλο, από λάθος δικό μου, έκανα αυστηρή δίαιτα, έχασα κιλά και η περίοδος μου σταμάτησε.. Είμαι σε πολύ ασχημη ψυχολογική κατάσταση.. Μέχρι τώρα αυτό δεν το γνωρίζει κανείς,κάθε μήνα υποκρίνομαι ότι έχω περίοδο, ότι όλα είναι όπως πριν και όλο αυτό με
έχει κουράσει αφάνταστα.. Το χειρότερο είναι ότι είμαι αρραβωνιασμένη και αναρρωτιέμαι αν θα κάνω παιδιά κάποτε, αν θα τα καταφέρω.. και όλο αυτό το προκάλεσα εγώ στον εαυτό μου. Τι μπορεί να γίνει στην περιπτωσή μου;
Απάντηση
Συγνώμη που το λεω ετσι , αλλα θα πρεπει επειγοντως να σας δω.... Θα ελεγα να πατε σε εναν Γυναικολογο , αλλα φοβαμαι ότι θα σας δωσουν ορμονες...
|
30 Απρ 2011, 17:20 |
|
|
|
Σελίδα 1 από 1
|
[ 1 δημοσίευση ] |
|
Μελη σε συνδεση |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|