|
Σελίδα 1 από 1
|
[ 1 δημοσίευση ] |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
admin
Site Admin
Εγγραφη: 23 Δεκ 2009, 02:17 Δημοσ.: 420
|
 Η202 35% και αρθρίτιδα
Ερώτηση Εχω διαβάσει ότι οι σταγονες Η202 35% σε νερό εχει θεραπευτικα αποτελεσματα για την υγεία , καθως οξυγονωνει τον οργανισμό. Θέλω να το χρησιμοποιησω για τη αρθριτιδα που με ταλαιπωρει. Εχω διαβασει μαρτυριες ατομων οπου περνοντας το εγιναν καλα. Εσεις τι προτεινετε;
Απάντηση Δεν μπορώ να προτείνω τίποτα για εσάς, μιας και δεν ξέρω τίποτα για το προσωπικό σας ιστορικό. Αν θέλουμε να μιλήσουμε γενικά, και ΟΧΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ, η προσωπική μου εμπειρία όσον αφορά στην ανακούφιση ή αποθεραπεία της Αρθρίτιδας δεν είναι πολύ θετική. Αν έχετε κάποιον ειδικό που σας το πρότεινε θα πρέπει να το συζητήσετε με τον ίδιο. Έχετε π.χ κάποια ένδειξη πως η αρθρίτιδά σας μπορεί να οφείλεται σε παράσιτα; Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να βεβαιωθείτε πως αυτό που θα χρησιμοποιήσετε θα ειναι FOOD GRADE, και να ξεκινήσετε από πολύ χαμηλή δοσολογία, αυξάνοντας αργά και σταδιακά. Και πάλι ψάξτε το περισσότερο μιας και υπάρχουν πολύ πιο ενδεδειγμένες επιλογές για την αντιμετώπιση της αρθρίτιδας.
|
28 Ιαν 2013, 14:52 |
|
|
|
Σελίδα 1 από 1
|
[ 1 δημοσίευση ] |
|
Μελη σε συνδεση |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|