Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων Ημερομηνία 05 Δεκ 2024, 03:40

Απάντηση στο θέμα  [ 1 δημοσίευση ] 
Τριχόπτωση και αραίωση μαλλιών 
Συγγραφέας Μήνυμα

Εγγραφη: 13 Αύγ 2011, 11:17
Δημοσ.: 1
Δημοσίευση Τριχόπτωση και αραίωση μαλλιών
Θα πω τι έκανα για να σταματήσω την τριχόπτωση και πως κατάφερα να πυκνώσουν και να βγουν νέα μαλλιά.
Ταλαιπωρούμε από φοιτητής, δηλ εδω και 15 χρόνια. Στην αρχή ότι θεραπεία και να έκανα δεν με βοήθησε καθόλου.
Το έψαχνα όμως πολύ γιατί δεν μου άρεσε καθόλου η ιδέα να χάσω τα μαλλιά μου. Κάποια στιγμή βρηκα ενα μπουκαλάκι απο μια διαφήμιση που υπάρχει ακόμα και σήμερα και υπόσχεται ότι βγάζεις μαλλιά. Ένα λαδακι ήταν που το έβαζες στα μαλλιά και δεν ήξεραν τι ζήταγαν. Πάνω στην απελπισία μου το πήρα. Μού είχαν πει ότι η θεραπεία για μενα είναι 6 μηνες και θα βγουν και νεα μαλλιά. Η αλήθεια είναι ότι σταμάτησε η τριχόπτωση αλλά παιδιά μεγάλη κοροιδία. Σε βάζουν στο λούκι και μετά σου λένε χρειάζεσαι και άλλο και περνάει ο καιρός και τίποτα δεν γίνεται. Και απ΄ότι έμαθα μετά ποτέ κανένας με αυτό το λάδι δεν έλυσε το προβλημά του όπως υπόσχονται.
Το κακό όμως είχε γίνει το μαλλί είχε αραιώσει πολύ και δεν μπορούσα να το αποδεκτώ.
Οπότε ήμουν στην αναζήτηση. Από έναν κύριο που γνωριζα απο μαρόκο μου είπε ότι ξερει ατομα στην χωρα του που βαζουν ένα προϊόν και έχουν βγάλει μαλλιά.
Το βρηκα στην κινα το παράγγειλα και το βάζω απο τον Μάρτιο. Κάνεις 5-6 ψεκασμούς πρωί απόγευμα, ή αναλόγως το πρόβλημα. Κάνεις ελαφρό μασάζ για ένα λεπτό περίπου. Το αφήνεις τουλάχιστον 4 ώρες.
Η τιμή του είναι πάρα πολύ καλή είναι 150 ευρώ και μου διαρκεί 3 μήνες.
Μέχρι στιγμής τα μαλλιά μου δυναμώσανε, πυκνώσανε και έχω αρχίσει και βγάζω νέες τρίχες.
Το προϊόν είναι φυτικό.
Η ονομασία του είναι yuda pilatory extra strength, alibaba.com είναι ο σύνδεσμος.
Ελπίζω να βοηθήσει και άλλα άτομα.
Αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι, ευχαρίστως να του απαντήσω.

13 Αύγ 2011, 12:09
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  

Απάντηση στο θέμα   [ 1 δημοσίευση ] 

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για: