|
Σελίδα 1 από 1
|
[ 1 δημοσίευση ] |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
zenia
Εγγραφη: 16 Ιούλ 2011, 09:24 Δημοσ.: 2
|
αυρα ημικρανιας
Πως μπορει μια στιγμη να σου αλλαξει την ζωη !!!! Ολα ξεκινησαν πριν απο 10 περιπου χρονια ημουν στην δουλεια και ξαφνικα βλεπω απο το δεξι ματι φωταψιες , εκ τον υστερων εμαθα την ορολογια , δεν δινω σημασια ομως ξαφικα νιωθω να μουδιαζει το χερι μου και το μαγουλο μου !! τρομος εγκεφαλικο σκεφτηκα φευγω παω νοσοκομειο!!! απαντηση καμμια αγχος κουραση ο παθολογος ισχαιμικο επεισοδιο ο αλλος , αντιδραση απο αντισταμινικα που επερνα λογο αλλεργιας ο αλλος. Απο εκει αρχιζει και ο εφιαλτης αγχος συνεχεια κρισης πανικου και ολα τα σχετικα !!!!! Παω σε οφθαλμιατρο και για πρωτη φορα ακουω την διαγνωση αυρα ημικρανιας . Ψαχνω απο εδω απο εκει διαβαζω στο ιντερνετ οτι αυρα ημικρανιας και εγκεφαλικο πανε μαζι. Παω στον νευρολογο μου κανω αξονικη, μαγνητικη, τιποτα μου λεει ξεχνα το δεν θα παθεις εγκεφαλικο !!!!! ποιον να πιστεψω? 10 χρονια μετα ζω με τον φοβο της επομενης κρισης !!! Πως να παρω τα μικρα να παω μια βολτα οταν σκεφτομαι και αν με πιασει κριση τι θα κανω ? Συμπαρασταση απο πουθενα στην προηγουμενη κριση μουδιασε το χερι μου , τρομος, θελω να παω νοσοκομειο ελεγα , φωνες ο αντρας μου δεν εχεις τιποτα καθε φορα σου περναει !!!! Ενα πραγμα ξερω αυτες οι κρισεις μου εχουν μαυρισει την ζωη και φαρμακο δεν μπορω να παρω γιατι οι κρισεις δεν ειναι πολλες !!!!!!! Σας ευχαριστω που με ακουστατε ειχα αναγκη να τα βγαλω απο μεσα μου .
|
16 Ιούλ 2011, 09:49 |
|
|
|
Σελίδα 1 από 1
|
[ 1 δημοσίευση ] |
|
Μελη σε συνδεση |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|