Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων Ημερομηνία 05 Δεκ 2024, 04:27

Απάντηση στο θέμα  [ 2 δημοσιεύσεις ] 
δισκοκήλες στην ΟΜΣΣ 
Συγγραφέας Μήνυμα

Εγγραφη: 25 Ιουν 2011, 18:07
Δημοσ.: 1
Δημοσίευση δισκοκήλες στην ΟΜΣΣ
τεσσερα χρονια υποφερω απο πονους στη μεση,εχω δυο κηλες και εκφυληση. σταματησα τη δουλεια, προσεχω,εχω δοκημασει φυσηκοθεραπειες,χειροπρακτικη,επισκλυριδειο ενεση και τωρα εκανα ενεσεις πανω στους σπονδυλους με κανενα αποτελεσμα.δεν ξερω τι να κανω.χειρουργειο το φοβαμαι γιατι ο συζηγος μου εχει κανει δυο και υποφερει ακομα.

25 Ιουν 2011, 22:28
Προφίλ

Εγγραφη: 25 Ιουν 2011, 11:48
Δημοσ.: 7
Δημοσίευση Re: δισκοκήλες στην ΟΜΣΣ
Εχεις δοκιμάσει τον βελονισμό; Εχω και εγώ δύο κήλες στον αυχένα, έχω ταλαιπωρηθεί πολύ. Αν αγχωθώ πολύ ή στρεσαριστώ ιδιαίτερα με θυμούνται και με βασανίζουν αρκετά. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες έχω έξαρση, μυικό σπασμό, με πολύ πόνο. Χθες είχα συνεδρία βελονισμού και με βοήθησε αρκετά, αν και ακόμα πονάω. Στη φάση της έξαρσης, ΔΕΝ θέλει κολλάρο ούτε πάγο, γιατί ακινητοποιούνται οι μύες, ενώ το ζητούμενο είναι να κινηθούν, να χαλαρώσει ο σπασμός και να δυναμώσουν οι μύες εν τέλει. Χρειάζονται συνεδρίες βελονισμού μέρα παρά μέρα στη φάση της κρίσης. Δεν είναι πανάκεια, αλλά μειώνει τον πόνο χωρίς φάρμακα.
Ντίνα

28 Ιουν 2011, 11:11
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  

Απάντηση στο θέμα   [ 2 δημοσιεύσεις ] 

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση