Συγγραφέας |
Μήνυμα |
prasinomata
Global Moderator
Εγγραφη: 10 Φεβ 2010, 23:22 Δημοσ.: 204
|
 Re: ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ
To έχω αναφέρει και πιο πάνω αλλά αξίζει να το αναφέρω πάλι. Με όλα τα άτομα προσπαθώ να κρατάω επαφή και να μαθαίνω πως πάνε. Αφού λοιπόν τους έστελνα τα στοιχεία που ζητούσαν μετά απο λίγο καιρό τους ρώταγα πως πάνε και μου απαντούσαν ότι δεν την ξεκίνησαν. Κατάλαβα ότι ήταν διστακτικοί και μέσα τους δεν πίστευαν ότι μπορεί να συμβεί και σε αυτούς ότι και σε μένα. Με μεγάλη μου χαρά όμως βλέπω ότι μερικοί την δοκίμασαν και έγραψαν στο φόρουμ για τα καλά αποτελέσματα που είχαν. Είναι ολοφάνερο ότι πολλοί κινητοποιήθηκαν και ξεκίνησαν! Εύχομαι ολόψυχα να έχουμε καλά νέα και απο άλλα άτομα. Όσο δυνατή και να είναι η προσπαθειά μου τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την δική σας μαρτυρία.
|
24 Ιούλ 2010, 02:41 |
|
 |
ΛΟΥ
|
Μαρία καλημέρα. Συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά δεν ανοίγω και κάθε μέρα να διαβάσω τα νέα της λεύκης... Λοιπόν δεν μπορώ να ξέρω αν έχει κορτιζόνη η κρέμα. Στηρίζομαι σε αυτά που μου είπε ο ίδιος ο φαρμακοποιός ο οποίος ήταν εναντίον των κορτιζονούχων σκευασμάτων και γενικά είναι υπέρ της υγιηνής ζωής: σωστή διατροφή, γυμναστική κλπ. Απ' ότι λέει είναι φυτική κρέμα. Μου είχε πει ότι και σε περίπτωση εγκυμοσίνης μπορώ να τη χρησιμοποιώ και μάλιστα με είχε πρωτρέψει να τον φέρω σε επαφή με το γυναικολόγο μου για να μπορέσει να γίνει συνέχιση της θεραπείας κατά την περίοδο της κύησης (όσον αφορά κυρίως τις βιταμίνες), άσχετα αν εγώ δεν το έκανα γιατί δεν ηθελα να συνεχίσω να τις πέρνω όσο είμαι έγκυος από δικούς μου φόβους, παρόλο που τις είχα δείξει στο γιατρό μου και μου είχε πει ότι μπορώ να τις συνεχίσω. Νομίζω ότι ο φαρμακοποιός δεν θα έπερνε τέτοιο ρίσκο αν δεν ήταν σίγουρος για αυτό που πουλάει, τουλάχιστον όσον αφορά την χημεία του. Πάντως να πω ότι με τις βιταμίνες και τη γυμναστική είχα δει πιο γρήγορα αποτελέσματα και επίσης είχα παρατηρήσει επαναχρωματισμό και σε σημεία που δεν έβαζα κρέμα.
φιλιά...
|
25 Ιούλ 2010, 08:48 |
|
 |
alexis
|
 leykh
Γειά σας κ από μένα.Αντιμετωπίζω κ γω το ίδιο πρόβλημα με σας , με τη λέυκη.
Στην αρχή που ήταν ελάχιστη δεν με ενοχλούσε κ τόσο.Τώρα που μεγαλώνει σε έκταση με ενοχλεί αφάντασταααα.Είμαι 39 ετών πολύ δραστήριο κ κεφάτο άτομο κ δυστυχώς αυτο μου έχει ρίξει την αυτοπεποίθησή μου στο πάτωμα.Μέχρι που αποφεύγω να βγαίνω έξω ,να κάνω τα σπορ μου,να πηγαίνω για μπάνιο....κλπ,κλπ.Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος κάποιο κέντρο υποστήριξης για άτομα με λεύκη.
|
25 Ιούλ 2010, 15:17 |
|
 |
alexis
|
prasinomata geia sou,eimai k go pathousa k tha ithela to thl toy farmakopeiou,se parakalo.mrnkolokytha@gmail.com
eyxaristo
|
25 Ιούλ 2010, 15:28 |
|
 |
maria
|
Γεια σου Λου....Σευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Και γω πιστευω πως δεν περιεχει καποιο μη φυτικο συστατικο η κρεμα..Φανταζομαι πως και ο ιδιος δεν θα εθεται σε κινδυνο την υποληψη κ το επαγγελμα του..Ηδη απ'οτι φαινεται χρησιμοποιουν την κρεμα αρκετοι ασθενεις και θα ηταν ρισκο γι'αυτον να ηταν κατι απ'ολα αυτα που ισχυριζεται αναληθες..Εσυ συνεχιζεις την θεραπεια, πως τα πας?
Θα παρακαλουσα και γω οσους εχουν καλα αποτελεσματα να το αναφερουν για να δινουνε κουραγιο και σε μας που ξεκινησαμε προσφατα! εγω εχω λευκη σε παρα πολλα σημεια του σωματος (και μαλιστα οχι απλες κουκιδες αλλα τεραστιες επιφανειες) και θα ηθελα να γραψουν και ατομα τα οποια ειχαν κατι παρομοιο σε τι σταδιο βρισκονται τωρα.
οσοι εχετε θραπευτει συνεχιζετε την θεραπεια με την αλοιφη ή απλως αρκειστε στην σωστη διατροφη-ασκηση-βιταμινες?
|
25 Ιούλ 2010, 19:53 |
|
 |
Επισκέπτης
|
kalispera k apo mena...omoiopa8eis k gw..an einai dynaton apo kapoion na m steilei pliroforeies gia to farmakeio 8a to ektimousa...as m to kanei dwro mias k ekleisa k ta 22 shmera..
euxaristw ek ton proterwn.. johny-smyn@hotmail.com
|
26 Ιούλ 2010, 00:22 |
|
 |
alexis
|
an kserei kapoios allos to thl tou farmakopeiou parakalo as mou to steilei k mena,giati h prasinomata mporei na leipei se adeia,k thelo na arxiso grigora therapeia mpas k do k go fos!!!!giati me oti therapeia exo kanei den vlepo kamia diafora mexri tora.
eyxaristo
mrnkolokytha@gmail.com
|
27 Ιούλ 2010, 10:35 |
|
 |
taenaebre
|
Καλημέρα με λένε Νίκη έχω και εγώ λεύκη τα τελευταία 5 χρόνια περίπου και εμένα στην αρχή δε με ενοχλούσε τώρα όμως έχει, εξαπλωθεί έντονα στα χέρια μου..Ειδικά το καλοκαίρι το πρόβλημα χειροτερεύει μιας και είμαι μελαχρινή και τα σημάδια είναι ευδιάκριτα. Στην αρχή έπερνα κάτι χάπια τα isoprinosine δεν είδα καμία διαφορά αν κάποιος απο εσάς έπερνε αυτά τα χάπια ας μου πει τι αποτελέσματα είχε... Πρασινομάτα πιστεύω πως μας δίνεις ελπίδα σε όλους μας σε παρακαλώ στείλε μου το τηλ του φαρμακοποιού με email [taenaebreNsterpi@hotmail.com] ευχαριστώ πολύ..
|
27 Ιούλ 2010, 12:44 |
|
 |
chris
Εγγραφη: 18 Ιουν 2010, 09:50 Δημοσ.: 5
|
Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας για την λεύκη με την αλοιφή από τον φαρμακοποιό και την εξαφάνιση όλων των λευκών κηλίδων, έχουμε σταματήσει να την εφαρμόζουμε στην κόρη μας εδώ και 3 μήνες χωρίς να έχουν επανέλθει σημάδια της λεύκης.
Αυτό βέβαια που διατηρούμε ακόμα και σήμερα είναι οι διατροφικές συμβουλές του φαρμακοποιού και τα χάπια της ομοιοπαθητικής για ενίσχυση του ανοσοποιητικού της.
|
28 Ιούλ 2010, 09:23 |
|
 |
Konina
|
Xthes episkeutika pali ton farmakopoio. Exw kleisei 3 vdomades efarmogis tis aloifis k tirw tis diatrofikes simvoules. Exw dei kapoia simeia na kokkinizoun.. Mou eipe oti autes oi kokkiniles se ligo kairo tha gemisoun me xrwma. Sinexizw loipon k vlepoume! eimai aisiodoksi....
|
28 Ιούλ 2010, 11:56 |
|
|
Μελη σε συνδεση |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|