Λεύκη και Άλατα Σούσλερ (schuessler)
Έχω ευχάριστα νέα....
Στην προσπαθεια μου να βελτιωσω την συνολικοτερη κατασταση της υγειας μου, αρχισα να παιρνω το Hyland's, Bioplasma.
Δεν υπαρχει στην Ελλαδα μπορεις να το παραγγειλεις απο το amazon ή το iherb (μεχρι στιγμης πιο φτηνα).
https://www.iherb.com/pr/hyland-s-biopl ... blets/4977 Τα άλατα Σούσλερ είναι 12 ενώσεις, που βοηθουν στην σταδιακή επανάκτηση της υγείας σε πληθώρα περιπτώσεων.
Στην πραγματικοτητα ειναι οι βιταμινες της ομοιοπαθητικής!!! Καθε ελλειψη βιταμινης στο κυτταρο, προκαλει και ενα θεμα υγειας.
Καλυπτοντας τις αναγκες του οργανισμου με αυτα τα αλατα, το θεμα υγειας εξαλειφεται. Αυτο τουλαχιστον υποστηριζει ο δρ Schuessler που τα ανακαλυψε.
Περισσοτερα για τα αλατα σουσλερ
http://www.dromostherapeia.gr/diafores- ... usler.html Ενω τα επαιρνα τρεις μηνες και ενω ηρθε το καλοκαιρακι και ειχα ξεκινησει τα μπανια....παρατηρησα οτι τα λευκα σημαδια δεν φαινονται. Υπαρχουν καποια λευκα σημαδια που επιμενουν και μολις μαυρισω το καλοκαιρι ειναι ευδιακριτα.
Φετος σχεδον τιποτα. Καποια σημεια εφυγαν εντελως και καποια αλλα ισα που φαινονται (επειδη εγω τα γνωριζω).
Το εψαξα λιγο και βρηκα οτι μεσα στο bioplasma υπαρχουν τα αλατα Νο 7 Kali Sulphurica και Νο 4 Ferrum phosphoricum, τα οποια προάγουν την απορρόφηση του οξυγόνου από τα κύτταρα και με αυτο τον τροπο βοηθουν σε δερματικα θεματα όπως καφε κηλιδες και λευκη.
Τα 2 αυτα αλατα υπαρχουν στην Ελλαδα αλλα ειναι ακριβα και μαλιστα εμεις, για την λευκη, θελουμε μεγαλη ποσοτητα. Ειχα παραγγειλει στηην Ελλαδα 100 χαπια (το καθε χαπι ειχε και τα 12 αλατα) και πληρωσα 30 ευρω. Ενω στο bioplasma υπαρχουν 1000 χαπια και κοστιζουν 12-14 δολαρια. Ειναι πολυ φτηνα.
Να προσθεσω οτι τα αλατα Νο 4 και 7, υπαρχουν και ξεχωριστα στο amazon, απο την ιδια εταιρια (Hyland's). Αλλα θα σας κοστισουν συνολικα πολυ περισσοτερα και η αληθεια ειναι οτι δεν γνωριζω με σιγουρια οτι μονο αυτα απο τα 12 αλατα που περιεχονται στο bioplasma, οφειλονται για την βελτιωση, οποτε οσον αφορα εμενα, δεν μπαινω στην διαδιακασια να αλλαξω το bioplasma.
Βρηκα μαλιστα οτι υπαρχει ενα αλλο αλας το Νο 19 Cuprum arsenicosum, που βοηθαει στην παραγωγη της μελανινης.
Το οποιο θα το ξεκινησω και αυτο σε συνδυασμο με το bioplasma.
και αυτο μπορειτε να το βρειτε στο amazon, στην Ελλαδα δεν υπαρχει.
Περιμενω θεαματικα αποτελεσματα.
Να σημειωσω οτι αυτα αλατα μπορει να τα παρει οποιοσδηποτε, συμφωνα με τα συμπτωματα. Δηλ αν εχεις λευκη θα παρεις αυτο που προανεφερα. Δεν χρειαζεται να πας σε ομοιοπαθητικο για να στο δωσει συμφωνα με την ψυχοσυνθεση σου, οπως γινεται γενικοτερα με τα ομοιοπαθητικα χαπια. Πρεπει να αποφευγεται καφες και μεντα.
Αν πατε σε ομοιοπαθητικο, θα σας δωσει 1 χαπι την ημερα......νυχτωσαμε!!!
Εγω που το εψαξα στο διαδυκτιο, για αυτοανοσα μπορεις να παρεις μεγαλες δοσεις. Αλλωστε τα συγκεκριμενα αλατα ειναι εντελως ακινδυνα, δεν εχουν αλληλεπιδρασεις με φαρμακα και μπορεις να τα παρεις και στην εγκυμοσυνη.
Ετσι εγω για 2 μηνες επαιρνα 10 χαπια 3 φορες την ημερα και μετα 2 φορες.
Φυσικα οταν φυγει η λευκη μπορειτε να μειωσετε την δοση, καθως μετα θα κανετε συντηρηση. Το ποσο θα την μειωσετε θα το δειτε μονοι σας. Θα μειωνετε την δοση σιγα-σιγα και θα καταληξετε σε αυτην που θα σας συντηρει το αποτελεσμα. Πιθανολογω οτι 2 χαπια επι 3 φορες την ημερα, πιθανον να σας καλυψει. Αλλα καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρεπει να καταναλωνουμε πολύ νερο παραλληλα με την προσληψη την αλατων. (μην τρελαινεστε παντως, εγω με φυσιολογικη ποσοτητα νερου, δεν αλλαξα κατι, ειχα εξαιρετικα αποτελεσματα.
Όχι φαγητο και νερο μιση ωρα πριν και μετα.
Φυσικα θα σας ενημερωσω για την εξελιξη, καθως θα λαβω επιπροσθετα και το Cuprum arsenicosum.
Μακαρι να βοηθησει και αλλα ατομα.....η εμπειρια μου αυτη.