Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων Ημερομηνία 16 Μαρ 2025, 06:20

Απάντηση στο θέμα  [ 588 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 59  Επόμενο
ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ 
Συγγραφέας Μήνυμα

Εγγραφη: 02 Σεπ 2014, 18:57
Δημοσ.: 1
Δημοσίευση Re: ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ
Καλησπέρα σε όλους,

διάβασα και εγώ με μεγάλη προσοχή όλα αυτά που γράψατε και θα ήθελα και εγώ τα στοιχεία επικοινωνίας του φαρμακοποιού.

@prasinomata παρακαλώ μπορείς να μου τα στείλεις σε προσωπικό μήνυμα;

Να σημειώσω ότι έχω και εγώ λεύκη εδώ και 8 περίπου χρόνια και προκλήθηκε από έντονο στρες, στεναχώρια και πίεση. Έβαλα για πολύ μικρό διάστημα κορτιζονούχες αλοιφές αλλά τις σταμάτησα πολύ γρήγορα και από τότε δεν έχω κάνει κάτι άλλο.
Δεν έχω πολύ μεγάλες κηλίδες αλλά παρατήρησα ότι τα τελευταία 2 χρόνια ενώ ήταν σχετικά σταθερή μεγάλωσε απότομα καθώς πέρασα μεγάλες περιόδους άγχους. Παρόλα αυτά έχω παρατηρήσει ότι σε κάποια σημεία έχει εξαφανιστεί σχεδόν ενώ έχει μεγαλώσει σε άλλα.

Αποφάσισα λοιπόν να κάνω και εγώ μια προσπάθεια με την κρέμα και μια πολύ ειδική διατροφή που μου είχε δώσει ένας γιατρός-υγιεινιστής και η οποία μου είχε κάνει πολύ καλό συνολικά. Γυμνάζομαι πολύ οπότε ελπίζω σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα να δω σύντομα αποτελέσματα. :D

02 Σεπ 2014, 19:04
Προφίλ

Εγγραφη: 08 Σεπ 2014, 14:27
Καλησπέρα σε όλους,

έχω και γω λεύκη εδώ και αρκετά χρόνια. η κατάσταση παρέμενε σταθερή για αρκετό καιρό. τα τελευταία χρόνια όμως τα σημάδια όλο και μεγαλώνουν , πιθανόν λόγω άγχους από τη δουλειά.
Πρασινομάτα παρακαλώ στείλε μου τα στοιχεία του φαρμακοποιού στο mail μου karlito266@yahoo.gr
ευχαριστώ !!!

08 Σεπ 2014, 15:00
Προφίλ

Εγγραφη: 12 Σεπ 2014, 02:08
τελικα πιο πιστευεται πως βοηθα περισοτερο η κηραλιφη η αφτο του φαρμακοποιου που λετε ?ξεκινισα την κηραλιφη εδο και 3 μερες και ακολουθω διατροφη απο τεςτ δυσανεξιας για να δουμε!

12 Σεπ 2014, 02:14
Προφίλ

Εγγραφη: 12 Σεπ 2014, 05:02
Δημοσ.: 3
Γεια σας και απο μενα.
Εχω και εγω λευκη 3 χρονια περιπου.Δεν εχω κανει τιποτα εκτος απο το να παω σε μια δερματολογο που δεν ειχα καλη αντιμετωπηση.Μου εχει δωσει 2 αλοιφες αλλα δεν τις πηρα αλλα τωρα θελω να το ψαξω.
Ειναι σε μεγαλη εκταση στο προσωπο.
Μπορω να εχω το τηλ του φαρμακοποιου?

12 Σεπ 2014, 05:09
Προφίλ

Εγγραφη: 12 Σεπ 2014, 05:02
Δημοσ.: 3
καποιος? :(

13 Σεπ 2014, 18:12
Προφίλ
Global Moderator

Εγγραφη: 10 Φεβ 2010, 23:22
Δημοσ.: 204
eleoq έγραψε:
Γεια σας και απο μενα.
Εχω και εγω λευκη 3 χρονια περιπου.Δεν εχω κανει τιποτα εκτος απο το να παω σε μια δερματολογο που δεν ειχα καλη αντιμετωπηση.Μου εχει δωσει 2 αλοιφες αλλα δεν τις πηρα αλλα τωρα θελω να το ψαξω.
Ειναι σε μεγαλη εκταση στο προσωπο.
Μπορω να εχω το τηλ του φαρμακοποιου?

eleoq σου εστειλα το τηλεφωνο σε προσωπικό μήνυμα στην ιστοσελιδα.

14 Σεπ 2014, 01:39
Προφίλ

Εγγραφη: 24 Σεπ 2014, 15:31
#prasinomata καλησπέρα, θα μπορούσα και εγώ να έχω το τηλ του φαρμακοποιού, τόσο για μένα όσο και για την 5χρονη κόρη μου που εμφανίζει συμπτώματα. Σε ευχαριστούμε εκ των προτέρων. Το mail μου είναι spanagoulo@gmail.com

24 Σεπ 2014, 15:41
Προφίλ

Εγγραφη: 26 Σεπ 2014, 23:32
Δημοσ.: 4
Πρασινομάτα θα ήθελα κι εγώ σε παρακαλώ το τηλ του φαρμακοποιού για την αλοιφή της λεύκης. Έχω λεύκη 18 χρόνια και θέλω αν μπορέσω να την περιορίσω τουλάχιστον στο πρόσωπο. Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη βοήθεια που μας δίνεις.

26 Σεπ 2014, 23:40
Προφίλ

Εγγραφη: 29 Σεπ 2014, 22:24
Πρασινομάτα συγχαρητήρια για τη βοήθεια που προσφέρεις χωρίς ανταλλαγμα.
Θα ήθελα και εγώ αν γίνεται τα στοιχεία του φαρμακοποιού.
VasiliosK100 @ gmx.com
ευχαριστώ.

29 Σεπ 2014, 22:36
Προφίλ

Εγγραφη: 05 Οκτ 2014, 00:17
Καλησπέρα και από εμένα.
Είμαι 39 ετών και έχω λεύκη εδώ και 7 χρόνια (έχει και η μητέρα μου).
Προσπαθώ να την αντιμετωπίσω με ομοιοπαθητική
και παίρνω και κάτι σταγόνες (μείγμα οιμοιοπαθητικών σε μικρές δυναμοποιήσεις) από ένα φαρμακείο
που έχω παρατηρήσει ότι όταν τις σταματώ η λεύκη μου επεκτείνεται.
Είχα πάει και σε έναν δερματολόγο που και καλά θεραπεύει τη λεύκη με "ήπια" φάρμακα
αλλά σκέτη κοροιδία αφού στο τέλος μου έδωσε κορτιζόνη που ποτέ δεν πήρα.
Θα ήθελα και εγώ αν γίνεται τα στοιχεία του φαρμακοποιού.
irostathopoulou@gmail.com
ευχαριστώ.

05 Οκτ 2014, 00:31
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  

Απάντηση στο θέμα   [ 588 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 59  Επόμενο

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: