Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων Ημερομηνία 17 Μαρ 2025, 13:47

Απάντηση στο θέμα  [ 588 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 59  Επόμενο
ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ 
Συγγραφέας Μήνυμα
Global Moderator

Εγγραφη: 10 Φεβ 2010, 23:22
Δημοσ.: 204
Δημοσίευση Re: ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ
[quote="tgs"]Καλησπέρα σε όλους και από εμέν,

Στην δική μου περίπτωση η λεύκη διαγνώστηκε πριν από 13 χρόνια και μετά από ένα ιδιαίτερα στρεσογόνο γεγονός.
Μπορώ όμως να πω ότι αισθάνομαι τυχερός, διότι η εξάπλωσή της δεν έγινε ανεξέλεγκτα και έτσι είχα την ευκαιρία να συμφιλιωθώ μαζί της.
Επιπλέον με την πάροδο του χρόνου παρατήρησα ότι υπήρχαν εξωτερικοί παράγοντες οι οποίοι ευνοούσαν την εμφάνιση σε νέα σημεία. Για παράδειγμα μπορώ να σας αναφέρω ότι συγκεκριμένα υφάσματα ή το δέρμα κάποιων αξεσουάρ (πχ ρολόι ή ζώνη), ευνοούσαν στα σημεία επαφής την εμφάνιση νέων κηλίδων. Οπότε με σχετικά μικρή προσοχή και φροντίδα κατάφερα να "έχω τον έλεγχο" και να κρατήσω τα προσβεβλημένα σημεία σε περιορισμό και εύκολα διαχειρίσιμα. [quote="tgs"]

Οταν το δερμα τραυματίζεται (μπορει να είναι γρατζουνιά ή ακόμα και κάψιμο) τότε εμφανίζεται λεύκη. Το ιδιο συμβαινει και στα σημεια του σωματος που "τρίβονται" όπως είναι οι αγκώνες και τα δάκτυλα των χεριών. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και όταν ένα ύφασμα ή κάποια αξεσουάρ (πχ ρολόι ή ζώνη), έρχονται σε επαφή με το δέρμα γιατί δημιουργείτε τριβή με αποτέλεσμα να εμφανιζεται λευκη.

29 Ιούλ 2014, 01:52
Προφίλ

Εγγραφη: 18 Μαρ 2014, 22:33
Δημοσ.: 2
Όπως έχει επισημανθεί και παλιότερα, ελάχιστοι είναι εκείνοι οι οποίοι γράφουν τις εντυπώσεις τους μετά από τη χρήση της γνωστής πια κρέμας. Οφείλουμε όμως να το κάνουμε ως ηθική ανταμοιβή τόσο στην πρασινομάτα (έχει έντονη επιθυμία να βοηθήσει, μας ενημέρωσε και δεν κράτησε τις πληροφορίες για τον εαυτό της) όσο και στον φαρμακοποιό (πάσχισε να βρει τη λύση στο πρόβλημά μας και χρεώνει πολύ λογικές τιμές).

Μετά από 4 μήνες συνεχούς χρήσης της (2 φορές την ημέρα) και αφού έχω ακολουθήσει τις διατροφικές συμβουλές του φαρμακοποιού σε σχετικά καλό βαθμό (παρασπονδία μία φορά την εβδομάδα), θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η βελτίωση είναι σημαντικότατη. Οι λευκές κηλίδες έχουν καλυφθεί σε πολύ μεγάλο ποσοστό (50-80%). Επειδή τα δικά μου σημάδια παρουσιάζονταν στο πρόσωπο, όλοι οι γνωστοί μου είναι έκπληκτοι με τη διαφορά, στην ουσία δε βλέπουν πλέον τίποτα το διαφορετικό πια.

Πρασινομάτα σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

03 Αύγ 2014, 15:05
Προφίλ
Global Moderator

nikoli δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που σε βοήθησε η κρέμα και σε ευχαριστώ πολύ που βρήκες τον χρόνο και έγραψες την εμπειρία σου.
Εύχομαι σε όλους μας να μπορέσουμε να βρούμε την θεραπεία που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας και να ζήσουμε την ζωή μας με υγεία και ηρεμία.

09 Αύγ 2014, 22:45
Προφίλ

Εγγραφη: 18 Αύγ 2014, 23:00
Δημοσ.: 1
Καλησπερα κ απο μενα!!!
Ετυχε στα χερια (ή μαλλον στα ματια μου...) αυτο εδω..ξερει κανεις τιποτα??
http://www.vitiligo-center.gr/index.php

18 Αύγ 2014, 23:03
Προφίλ

Εγγραφη: 20 Αύγ 2014, 13:42
Geia sas kai apo emena , exw lefki 6 xronia twra apo ta 27.. To mono pou dokimasa einai psixotherapeia.. Thelw kai egw to til tou farmakopoiou @prasinomata -- annapoli25@yahoo.gr
Se euxaristw

20 Αύγ 2014, 13:50
Προφίλ

Εγγραφη: 22 Αύγ 2014, 17:14
Δημοσ.: 5
prasinomata exo kai ego lefki se parakalo pes mou pia krema einai episis to tilefono kai ti diefthinsi tou farmakiou kai ti ales energies kaneis paralila me tin krema to email mou einai gergatis@yahoo.gr se efxaristo poli ek ton proteron

22 Αύγ 2014, 18:07
Προφίλ

Εγγραφη: 25 Αύγ 2014, 14:25
Καλησπέρα,

Όπως και όλοι οι υπόλοιποι έτσι κι εγώ θα ήθελα απ την "πρασινομάτα" τα στοιχεία του φαρμακοποιού με την συγκεκριμένη αλοιφή, όπως και οποιαδήποτε συμβολή σχετική με την λεύκη.
Το e-mail μου είναι apostolis@hush.com

Ευχαριστώ

25 Αύγ 2014, 14:29
Προφίλ

Εγγραφη: 23 Ιούλ 2014, 14:17
Δημοσ.: 2
Καλησπέρα ειχα ζητησει τα στοιχεια επικοινωνιας του φαρμακοποιου πριν λιγο καιρο αλλα δεν ηρθε κατι στο e mail μου θα μπορουσατε να μου τα στειλετε?

26 Αύγ 2014, 15:42
Προφίλ
Global Moderator

Vasil έγραψε:
Καλησπέρα ειχα ζητησει τα στοιχεια επικοινωνιας του φαρμακοποιου πριν λιγο καιρο αλλα δεν ηρθε κατι στο e mail μου θα μπορουσατε να μου τα στειλετε?

Συγνώμη vasil κάποιο λάθος θα έγινε, στειλε μου σε πρωσωπικο μηνυμα το email σου και θα σου απαντησω.

29 Αύγ 2014, 12:23
Προφίλ

Εγγραφη: 22 Αύγ 2014, 17:14
Δημοσ.: 5
prasinomata se exaristo para poli gia tin antapokrisi kai molis arxiso tin therapia tha sas enimeroso gia ta apotelesmata efxome se olous oti kalitero

29 Αύγ 2014, 16:52
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  

Απάντηση στο θέμα   [ 588 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 59  Επόμενο

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: