|
Σελίδα 1 από 1
|
[ 2 δημοσιεύσεις ] |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
marina38thess
Εγγραφη: 24 Δεκ 2010, 01:59 Δημοσ.: 1
|
Σπαστική Κολίτιδα
exw arxeta xronia pou pasxw apo spastiki kolitida ala den vriskw akri.endiaferome gia xrisimes plirofories apo atoma me ti antistixi noso...efxaristo
|
24 Δεκ 2010, 02:09 |
|
|
ismini
Εγγραφη: 27 Δεκ 2010, 16:28 Δημοσ.: 4
|
Re: Σπαστική Κολίτιδα
Μαρίνα έχω και εγώ σπαστική κολίτιδα και έχω περάσει πολύ δύσκολα. Τώρα έχω καταφέρει να το ισορροπήσω. Στην αρχή ήμουν με χάπια αλλά είδα ότι η κατάσταση δεν αλλάζει και όλο χάπια έπαιρνα. έτσι το έψαξα λίγο και έκανα 2 πράγματα.
Το πρώτο που έκανα ήταν να προσέξω την διατροφή μου. Σταμάτησα να τρώω φαγητό από έξω (έτρωγα στην δουλειά, από σουβλάκια μέχρι πίτσα), άρχισα να μαγειρεύω και να τρώω μια σαλάτα μαζί με το φαγητό, όχι τηγανιτά και γενικά έτρωγα υγιεινά.Επίσης απέφευγα πράγματα που με πείραζαν όπως το γάλα. Είχα προσέξει ότι όταν αγχωνόμουν πολυ τα συμπτώματα ήταν πιο έντονα. Έτσι έψαξα να βρώ πως μπορώ να περιορίσω το άγχος μου κ.ά Έτσι άρχισα να κάνω κάποιες ασκήσεις χαλάρωσεις κατά την διάρκεις της ημέρας. Βέβαια τα αποτελέσματα ήρθαν σιγά σιγά , αλλά τώρα είμαι πολύ καλά.
Πιστεύω ότι και εσύ μπορείς να το αντιμετωπίσεις απλά πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα στην καθημερινοτητά σου.
|
27 Δεκ 2010, 16:46 |
|
|
|
Σελίδα 1 από 1
|
[ 2 δημοσιεύσεις ] |
|
Μελη σε συνδεση |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|