Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων Ημερομηνία 05 Δεκ 2024, 04:23

Απάντηση στο θέμα  [ 10 δημοσιεύσεις ] 
Λέιζερ με πολλές εφαρμογές, ιδιωτικής χρήσης δelta Series 
Συγγραφέας Μήνυμα

Εγγραφη: 18 Οκτ 2010, 00:35
Δημοσ.: 6
Δημοσίευση Λέιζερ με πολλές εφαρμογές, ιδιωτικής χρήσης δelta Series
Kαλησπέρα σε όλους,

Είμαι καινούριος στο forum, με λένε Μιχάλη, είμαι 30 ετών και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις εμπειρίες μου και τις γνωσεις που απέκτησα μόνος μου χωρίς να ειμαι γιατρός αφιερώνοντας πολλές ώρες της ζωής μου λόγω σοβαρών δερματικών προβλημάτων που αντιμετώπισα στην πιο όμορφη ηλικία, αυτή της εφηβίας.

Επέλεξα να γράψω σε αυτό το θέμα γιατί πάσχω απο ψωρίαση απο τα 15 μου. Ξέρω οτι εδώ υπάρχουν και γιατροί που ίσως διαβάσουν αυτά που θα γράψω και νιώσουν οτι κατηγορώ το επαγγελμά τους. Η προθεση μου ΔΕΝ είναι αυτή όμως γιατί έχω γνωρίσει πολλούς γιατρούς που πάνω απο όλα είναι Ανθρωποι.

Όπως και η Κατερίνα παραπάνω που έχει λεύκη έτσι και γω πέρασα άσχημες στιγμες λόγω της ψωρίασης. Η ψυχολογία μου ήταν σε άθλια κατάσταση, δεν ήθελα να βγώ απο το σπίτι, δεν πήγαινα για μπάνιο το καλοκαίρι με τους φίλους μου για να μη μου κάνουν ερωτήσεις για τα σημαδια στο σώμα μου κ.τ.λ. Κόντεψα να πάθω κατάθλιψη, γενικά κλείστηκα στον εαυτό μου.

Επισκέφτηκα πάρα πολλούς γιατρούς, κάποιοι μου έδιναν αλοιφές και σκευασματα πίσσας αλλά οι περισσότεροι κορτιζονούχες (dovobet-dovonex) oι οποίες ήταν πανακριβες. Αν θυμάμαι καλά κόστιζαν 70 και 25 ευρώ αντίστοιχα για 3 εβδομάδες. Εκανα χρήση αυτών, με κάποιες διακοπές, για 10 χρόνια. Ξοδεψα περίπου 5.000 ευρώ αλλά δεν θεραπεύτηκα :cry:

Ο ρόλος τους καθαρά κατασταλτικός. Όταν σταμάτησα την χρήση τους η ασθένεια γιγαντωθηκε. Οι γιατροί με την μόνιμη απάντηση οτι δεν έχει βρεθει ακόμα η αιτια που προκαλεί την ψωρίαση. Νομίζω οτι το ίδιο ισχύει και για την λεύκη. Και απορώ πως γίνεται στο 2010 που η Ιατρική πλησιάζει στο να βρει την λύση για τον καρκίνο και το AIDS να μην μπορεί να βρεί λύσεις να θεραπεύσει απλές δερματοπάθειες που καταστρέφουν την ψυχολογία των ανθρώπων (ιδιαίτερα των νέων). Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 230.000 ψωριασικοί (το 2,5%) και πανω απο 100.000 με λεύκη(1-1,5%). Ισως γι αυτό να μην βρίσκουν θεραπεία, τα κέρδη είναι τεράστια για τις φαρμακοβιομηχανίες που ελέγχουν και πολλούς γιατρούς.

Για να μην σας κουράσω απο το πρώτο μου μηνυμα θα συντομεύσω. Μετά απο χρόνια ερευνών και γνωριμιών με ανθρώπους του εξωτερικού και γιατρούς απο όλο τον κόσμο (μεταξύ αυτών και Ελληνες) στράφηκα στην Ολιστική Ιατρική. Εμαθα ότι απο μία κοινή προσπάθεια ανθρώπων απο διαφορετικές χώρες με όραμα, για να βρουν τις αιτιες πολλων ασθενειών και οχι τρόπους καταστολής, δημιουργήθηκε η πρωτη συσκευη λειζερ για ιδιωτικη χρηση. Πρίν λίγους μήνες την αγόρασα και τα αποτελέσματα ειναι απιστευτα!! Εδω μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και λεπτομέρειες: http://radiant-life-technologies.com/Home.php

Το μόνο αρνητικό ίσως είναι οτι οι περισσότερες θεραπείες που προτείνονται στον οδηγό χρήσης απαιτούν χρόνο(σε πολλές περιπτώσεις και 2 ώρες την ημέρα). Αν κάποιος όμως είναι σοβαρός στην προσπαθεια του να θεραπευτεί θα βρει τον χρόνο και τον σεβασμό για τον εαυτό του. Για μένα αυτό δεν ήταν πρόβλημα. Θεραπεύτηκα και δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά που νιώθω με λόγια. :D

Θέλω όσο τίποτα να βοηθησω κι άλλους ανθρώπους να θεραπευτούν. Ξέρω απο προσωπική εμπειρία πόσο επώδυνη ειναι η ψυχολογική φθορά και πόσες όμορφες στιγμές χάνονται απο τις ζωές πολλών ανθρώπων λόγω αυτών των ασθενειών. Είμαι στην διαθεση οποιουδήποτε για οτι θελήσει ή ενδιαφέρεται. Στο εξωτερικό είναι αρκετοί αυτοί που έχουν αγοράσει το δelta λέιζερ στους 4 μηνες που είναι στην αγορά και όλοι έχουν δει αποτελέσματα σε διάφορες ασθενειες, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο βέβαια.

Ας πάρουμε την ευθύνη της Υγειας στα χέρια μας. Οι γιατροί είναι εδώ για να μας βοηθούν αλλά δεν είναι υπεύθυνοι για εμάς. Χαίρομαι που είμαι αναμεσα σας και υπόσχομαι την επόμενη φορά να μην γραψω τόσα πολλά! :lol: Συγνωμη αν σας κούρασα αλλά είμαι ενθουσιασμένος!

Καληνύχτα σε όλους,

Μιχάλης

Τελευταία επεξεργασία απο alexandros την 23 Οκτ 2010, 16:16, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.

Μεταφέρθηκε σε νέο θέμα

19 Οκτ 2010, 23:50
Προφίλ
Global Moderator

Εγγραφη: 10 Φεβ 2010, 23:22
Δημοσ.: 204
Δημοσίευση Re: Λέιζερ με πολλές εφαρμογές, ιδιωτικής χρήσης δelta Serie
Μιχάλη δεν ξέρεις πόσο συγκινήθηκα και ταυτόχρονα πόσο χάρηκα που διάβασα το μηνυμά σου. Σου εύχομαι απο δω και πέρα να είσαι πάντα καλά και να μην ξαναχάσεις για κανένα λόγο ούτε μια στιγμή απο την ζωή σου. Ξέρω τι πέρασες όλα αυτά τα χρόνια... Χαίρομαι όμως ιδιαίτερα γιατί την θεραπεία σου θέλεις να την μοιραστείς και με άλλους. Απο την προσωπική σου εμπειρία έγινες καλύτερος άνθρωπος και είναι ωραία να σε έχουμε στην παρέα μας.
Θέλω να σε ρωτήσω κάτι το λέιζερ αυτό για ποιές άλλες παθήσεις του δέρματος ενδείκνυται; Σ' ευχαριστώ πολύ.

20 Οκτ 2010, 01:01
Προφίλ

prasinomata έγραψε:
Μιχάλη δεν ξέρεις πόσο συγκινήθηκα και ταυτόχρονα πόσο χάρηκα που διάβασα το μηνυμά σου. Σου εύχομαι απο δω και πέρα να είσαι πάντα καλά και να μην ξαναχάσεις για κανένα λόγο ούτε μια στιγμή απο την ζωή σου. Ξέρω τι πέρασες όλα αυτά τα χρόνια... Χαίρομαι όμως ιδιαίτερα γιατί την θεραπεία σου θέλεις να την μοιραστείς και με άλλους. Απο την προσωπική σου εμπειρία έγινες καλύτερος άνθρωπος και είναι ωραία να σε έχουμε στην παρέα μας.
Θέλω να σε ρωτήσω κάτι το λέιζερ αυτό για ποιές άλλες παθήσεις του δέρματος ενδείκνυται; Σ' ευχαριστώ πολύ.

Γειά σου πρασινομάτα :) Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το λέιζερ ενδείκνυται για διάφορες δερματοπάθειες και οι θεραπείες ποικίλουν, δεν τα θυμάμαι όμως καλά! Μπορείς ανά πάσα στιγμή να μπείς στο σαιτ που έδωσα και να κατεβάσεις σε μορφή PDF τον οδηγό χρήσης. Η συσκευη αποτελείτε απο 4 terminals τα οποία συνδέονται στο στέλεχος του λέιζερ με θύρες USB. Κάθε terminal προορίζεται για διαφορετικές ασθένειες, δηλ. δεν απευθύνεται μόνο σε δερματοπαθείς. Πρόσφατα μία κοπέλα απο την Αθήνα με πολυκυστικές ωοθήκες θεραπεύτηκε μέσα σε 10 μέρες..!! Οι γιατροί της προτειναν λιγες μέρες πρίν αρχίσει την θεραπεία με το λέιζερ να προχωρήσουν σε εγχείριση για αφαίρεση ωοθηκών. :cry: Ευτυχώς δεν δέχτηκε και τώρα είναι καλά ;) Στην Ελλάδα μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί μόνο 10 λέιζερ αν θυμάμαι καλά. Σε άλλες χώρες πολλά περισσότερα ιδίως στην Αγγλία και την Τσεχία όπου παρουσιάστηκε σε εκθέσεις. Στην Ρωσία επίσης.

Αυτά για τώρα, ότι άλλο θέλεις είμαι στην διάθεσή σου,

Φιλιά και όνειρα γλυκά

23 Οκτ 2010, 02:17
Προφίλ
Global Moderator

Μιχάλη μπήκα στο site και διάβασα. Η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάστηκα. Μπορείς να κάνεις θεραπεία σχεδόν για τα πάντα μυοκελετικά, ακοή, τριχόπτωση κ.α μέχρι ουλίτιδα!!! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω. Πόσο σου στοίχησε συνολικά; Και το κυριότερο Μιχάλη βλέπεις να έχει παρενέργειες ή να είναι επικίνδυνο; Σ' ευχαριστώ πολύ.

23 Οκτ 2010, 11:31
Προφίλ

prasinomata έγραψε:
Μιχάλη μπήκα στο site και διάβασα. Η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάστηκα. Μπορείς να κάνεις θεραπεία σχεδόν για τα πάντα μυοκελετικά, ακοή, τριχόπτωση κ.α μέχρι ουλίτιδα!!! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω. Πόσο σου στοίχησε συνολικά; Και το κυριότερο Μιχάλη βλέπεις να έχει παρενέργειες ή να είναι επικίνδυνο; Σ' ευχαριστώ πολύ.

Το λέιζερ κοστίζει προς το παρόν 595 ευρώ για όλο το σετ. Μπορείς όμως να μην πάρεις όλα τα τέρμιναλς και να το αγοράσεις με λιγοτερα χρήματα. Λέω προς το παρόν γιατί είναι νέο προιόν στην αγορά. Παρενέργειες δεν έχουν παρατηρηθεί και δεν πιστευω να παρατηρηθούν ούτε στο μέλλον για είναι χαμηλής έντασης λέιζερ.

Στην διάθεσή σου,

Μιχάλης

25 Οκτ 2010, 16:04
Προφίλ
Global Moderator

Μιχάλη ξέρεις τι είναι αυτό που το κάνει ξεχωριστό αυτό το laser; Θέλω να πω τόσα laser υπάρχουν, τι έχει αυτό που δίνει λύση σε τόσα προβλήματα. Σ' ευχαριστώ.

26 Οκτ 2010, 01:12
Προφίλ

Γειά σου prasinomata:)

Συγνώμη για την αργοπορημένη απάντησή μου αλλά είχα προβλημα με την σύνδεσή μου :cry: Σχετικά με τις ερωτήσεις σου θα ήθελα να σου πώ πως μπορώ εύκολα να σε βομβαρδίσω γράφοντας δυο-τρεις σελίδες σχετικά με τις τεχνικές διαφορές αυτού του λέιζερ με τα υπόλοιπα. Δεν θα το κάνω όμως. Θα σου πω γιατί. Όταν εισαι απελπισμένος να θεραπευτείς απο κάποια ασθένεια κάνεις τα πάντα σε λογικά πάντα πλαίσια για να το πετύχεις.

Εγω έχασα την εμπιστοσυνη μου όπως είπα στους γιατρούς και δοκίμασα πολλές άλλες θεραπείες. Με την μόνη που είδα αποτελέσματα ήταν χρησιμοποιώντας αυτό το λέιζερ. Η ερώτησή μου είναι: Θέλεις πραγματικά να θεραπευτείς? Αν δεν το δοκιμάσεις δεν θα μάθεις ποτέ. Η μόνη αλήθεια είναι αυτή. Αν δεν αντιμετωπίζεις οικονομικά προβλήματα, δεν έχεις να χάσεις τίποτα πέρα απο 595 ευρώ. Τοσο κοστίζει ένας κύκλος θεραπειών σε γιατρούς που κανουν θεραπείες με λέιζερ.

Γενικά έχει χαθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ των ανθρώπων και το καταλαβαίνω απόλυτα. Όμως όταν τίθεται θέμα επιβίωσης ΠΡΕΠΕΙ να εμπιστευτούμε κάποιον κάποια στιγμη. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Τα αποτελέσματα λοιπόν αυτού του λέιζερ είναι που το κάνουν να διαφέρει απο τα υπόλοιπα. Δεν έχω κανένα λόγο να σου πω ψέματα.

Καληνύχτα,

Μιχάλης

04 Νοέμ 2010, 01:25
Προφίλ
Global Moderator

Θέλεις πραγματικά να θεραπευτείς? Αν δεν το δοκιμάσεις δεν θα μάθεις ποτέ.

Αυτό που λές είναι πολύ σωστό και το έχω πει και πολλές φορές στον εαυτό μου. Μέχρι στιγμής όμως το έχω πληρώσει πολυ άσχημα και εννοώ οικονομικά. Σ' ευχαριστώ για όλα να είσαι πάντα καλά.

04 Νοέμ 2010, 01:46
Προφίλ

prasinomata έγραψε:
Θέλεις πραγματικά να θεραπευτείς? Αν δεν το δοκιμάσεις δεν θα μάθεις ποτέ.

Αυτό που λές είναι πολύ σωστό και το έχω πει και πολλές φορές στον εαυτό μου. Μέχρι στιγμής όμως το έχω πληρώσει πολυ άσχημα και εννοώ οικονομικά. Σ' ευχαριστώ για όλα να είσαι πάντα καλά.

Aν το θέμα είναι οικονομικό σε καταλαβαίνω απόλυτα. Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Ελπίζω και εύχομαι κάποια στιγμή να ξεπεραστούν. Να είσαι καλά και σύ και να πιστεύεις! :)

07 Νοέμ 2010, 16:44
Προφίλ
Global Moderator

Μιχάλη το λέιζερ το θέλω για να το δοκιμάσω στην περίπτωση της ινομυαλγίας που με ταλαιπωρεί.
Μέχρι στιγμής δεν έχει εφαρμοστεί σε κάποιον με ινομυαλγία. Άρα θα πρέπει να πάω στα τυφλά.
Χρειάζομαι πιο δυνατό κίνητρο για να το δοκιμάσω. Βλέπεις αν έχεις καεί στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι.

09 Νοέμ 2010, 22:18
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  

Απάντηση στο θέμα   [ 10 δημοσιεύσεις ] 

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για: