Αlex,
αυτό που λες είναι αυτό που φαίνεται εκ πρώτης όψης.
1ον
Σκέψου όμως οτι τα γάλατα που υπάρχουν στην αγορά και έχουν λιγότερη λακτόζη χρησιμοποιούν κατά την παραγωγή το ίδιο ακριβώς ένζυμο προκειμένου να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
2ον
Κατά τη διάσπαση της λακτόζης το ένζυμο που βάζεις σε μορφή σταγόνων αλληλεπιδρά
με τη λακτόζη. Υπαρχει ένα είδος αλληλοεξουδετέρωσης. Μια ποσότητα λακτάσης εκμηδενίζεται κατά την διάσπαση της λακτόζης. Για το λόγο αυτό βλέπεις τα γάλατα στην αγορά να έχουν 70% λίγότερη λακτόζη ή 80% , γιατί η λακτάση που χρησιμοποιήθηκε ήταν ικανή να διασπάσει μόνο αυτό το ποσοστό. Το ζητούμενο ήταν να διασπαστεί αυτό το ποσοστό.
Συνεπώς εσύ είτε πιεις γάλα ΄χωρίς λακτόζη είτε προσθέσεις σταγόνες στο γάλα, από άποψη ανησυχίας ώς προς το φαρμακευτικό του θέματος είναι ακριβώς το ίδιο.
Δε λαμβάνεις τίποτα (έτσι εξηγείται το οτι δίνεται και σε μαιευτήρια σύμφωνα με το site)
3ον
Εαν μιλήσουμε για τις ταμπλέτες, h λακτάση έναι ένζυμο και υπάρχει φυσικά στον οργανισμό μας. Συνεπώς θεωρείται 100% biocompatible, δηλαδή βιοσυμβατό.
LACTEEZE και άγιος ο θεός
Τα χάπια όμως γιατί τα βγάζουν ως προϊον για παιδιά; (Ισως είναι πιο αγνό αλλά μου κάνει εντύπωση)