Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων Ημερομηνία 05 Δεκ 2024, 03:59

Απάντηση στο θέμα  [ 4 δημοσιεύσεις ] 
Αγχος, και δερματοπάθεια... 
Συγγραφέας Μήνυμα

Εγγραφη: 01 Σεπ 2010, 15:38
Δημοσ.: 2
Δημοσίευση Αγχος, και δερματοπάθεια...
:D Καλησπέρα! Είμαι καινούρια στο φόρουμ, καλώς σας βρήκα και καλό μήνα σε όλους.
Δέν θα σας κουράσω πολύ με λεπτομέρειες.
Είμαι αγχωτικό άτομο. Όχι σε υπερβολικό βαθμό πια ευτυχώς.
Παλαιότερα, πάνω απο δέκα χρόνια τώρα, πάθαινα και κρίσεις πανικού. (σπάνια, αλλά πάθαινα.)
Τώρα.. σχεδόν απο τότε που σταμάτησαν τα έντονα αυτά συμπτώματα, έχω εμφανίσει μια δερματοπάθεια η οποία παρουσιάζεται με την μορφή πολύ μικρών κόκκινων σημείων σε διάφορα μέρη του σώματος, που αν δεν βάλω κάποια αλοιφή με κορτιζόνη πολλαπλασιαζονται. (Μικρή φαγούρα, και ξεφλούδισμα τοπικά)
Ψάχνω να βρώ μια εναλακτική μορφή θεραπείας, έκτος του ότι προσπαθώ να μην αγχώνομαι... Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικό με το πρόβλημα μου ας με βοηθήσει να βρώ μια λύση. Ευχαριστώ, να είστε καλά! :roll:

01 Σεπ 2010, 15:52
Προφίλ
Δημοσίευση Re: Αγχος, και δερματοπάθεια...
Για να αντιμετωπίσεις το δερματικό πρόβλημα πρέπει να κάνεις ομοιοπαθητική ή βιοσυντονισμό. Αλλά επειδή βάζεις κορτιζόνη η ομοιοπαθητική αποκλείεται. Είχα και εγώ άγχος, πιεζόμουν πολύ, οι δερματικές αλλεργίες μου χτύπησαν την πόρτα, δεν έδωσα σημασία, άλλωστε κράταγαν λίγο. Αλλά με το καιρό χειροτέρεψα και δεν υποχωρούσαν με τίποτα. Στο τέλος έκανα ομοιοπαθητική και ησύχασα. Για το βιοσυντονισμό έχω ακούσει πολλά καλά λόγια. Μπορεί να είναι η λύση στο προβλημά σου, είναι κρίμα να χαλάς την υγεία σου με κορτιζόνη.

02 Σεπ 2010, 00:50

Εγγραφη: 01 Σεπ 2010, 15:38
Δημοσ.: 2
:) Καλημέρα Κορίνα κι ευχαριστώ για την συμβουλή! Να είσαι καλά ;)

02 Σεπ 2010, 13:22
Προφίλ

Εγγραφη: 05 Σεπ 2010, 14:07
Δημοσ.: 6
Το χειρότερο με το άγχος είναι πως δύσκολα μπορεί κανείς να προσπαθήσει να μην ειναι αγχωμένος - αυτή η διαδικασία μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερο άγχος.

Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που σε αγχώνει πολύ?

Συμβουλές Ομορφιάς, Τεστ και Ενημέρωση για Χτενίσματα, Μόδα, Διατροφή , Γυμναστική

14 Σεπ 2010, 10:17
Προφίλ WWW
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  

Απάντηση στο θέμα   [ 4 δημοσιεύσεις ] 

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για: