Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων Ημερομηνία 05 Δεκ 2024, 04:25

Απάντηση στο θέμα  [ 2 δημοσιεύσεις ] 
Βοηθήστε με: Έρευνα για μεταπτυχιακο στην παιδοψυχολογια 
Συγγραφέας Μήνυμα

Εγγραφη: 01 Αύγ 2010, 01:36
Δημοσ.: 2
Δημοσίευση Βοηθήστε με: Έρευνα για μεταπτυχιακο στην παιδοψυχολογια
ονομαζομαι μαριλη ανδριοπουλου, κανω το μεταπτυχιακο μου στην παιδοψυχολογια στο university of central lancashire, uk μεσω του icps στην αθηνα. το θεμα της πτυχιακης μου εχει να κανει με παιδια που αντιμετωπιζουν προβληματα υγειας (τα παιδια πρεπει να ειναι απο ενος ετους εως 15 ετων κι τα προβληματα υγειας τους περιλαμβανουν εγκεφαλικη παραλυση, νεφρικη ανεπαρκεια, νεανικο διαβητη, καρδιολογικα νοσηματα, αναπτυξιακα προβληματα, μορφες καρκινου, αμεα οποιαδηποτε κατασταση που εμποδιζει τα παιδια να εχουν μια "συνηθισμενη" καθημερινοτητα οπως εκεινη των αλλων παιδιων που δεν εχουν θεματα υγειας. Τα ερωτηματολογια ειναι ανωνυμα και περιλαμβανουν ερωτησεις σχετικες με τις δραστηριοτητες του παιδιου).

χρειαζομαι γονεις που να θελουν ν'απαντησουν στο ερωτηματολογιο της ερευνας μου. εξεταζω 2 πληθυσμους γονεων (γονεις με υγιη παιδια και γονεις με παιδια που αντιμετωπιζουν προβληματα υγειας), η υποθεση μου ειναι οτι οι μπαμπαδες που εχουν παιδια που νοσουν ασχολουνται πιο πολυ απο εκεινους που εχουν υγιη παιδια.

μεχρι στιγμης, αρκετοι φορεις αδιαφορουν για την ερευνα μου κι ειναι κριμα γιατι μια τετοια ερευνα δεν εχει ξαναγινει. πρεπει να μαζεψω 50 οικογενειες (25 μπαμπαδες κι 25 μαμαδες) με παιδια που νοσουν κι εχω μαζεψει μονο 4 οικογενειες!!

εαν δε βρω αυτον τον αριθμο οικογενειων κινδυνευει η ερευνα μου. σας παρακαλω, εαν κρινετε οτι μπορειτε να με βοηθησετε, πειτε μου να σας στειλω ολα τα απαραιτητα.

σας ευχαριστω

01 Αύγ 2010, 01:46
Προφίλ

Εγγραφη: 01 Αύγ 2010, 01:36
Δημοσ.: 2
Δημοσίευση Re: Βοηθήστε με: Έρευνα για μεταπτυχιακο στην παιδοψυχολογια
καλησπερα σε ολους κι ολες! αν ενδιαφερεστε να απαντησετε στο ερωτηματολογιο, παρακαλω στειλτε email στο mandri72@yahoo.com

σας ευχαριστω πολυ :D

υ.γ.: τετοια ερευνα δεν εχει ξαναγινει στην ελλαδα και χρειαζομαι τη βοηθεια σας για να βγει οπως πρεπει.

31 Αύγ 2010, 01:11
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  

Απάντηση στο θέμα   [ 2 δημοσιεύσεις ] 

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για: