Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων Ημερομηνία 15 Ιούλ 2024, 16:56

Γλώσσα:
forums.dromostherapeia.gr - Εγγραφή 

Με την πρόσβαση στο “forums.dromostherapeia.gr” (στο εξής “εμείς”, “εμάς”, “δικό μας”, “forums.dromostherapeia.gr”, “http://forums.dromostherapeia.gr”), αποδέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από τους όρους που ακολουθούν. Αν δεν αποδέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από όλους τους ακόλουθους όρους τότε παρακαλούμε μην δημιουργήσετε κάποιον λογαριασμό και χρησιμοποιήσετε το “forums.dromostherapeia.gr”. Είναι πιθανόν να μεταβάλλουμε τους όρους οποιαδήποτε χρονική στιγμή και θα επιδιώξουμε να σας ενημερώσουμε για αυτό με τον προσφορότερο δυνατό τρόπο, όμως θα ήταν συνετό εκ μέρους σας να ξαναδιαβάζετε τακτικά την παρούσα σελίδα καθώς η συνεχιζόμενη χρήση του “forums.dromostherapeia.gr” μετά τις εκάστοτε αλλαγές δείχνει πως δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από αυτούς τους όρους με την ανανεωμένη και/ή τροποποιημένη μορφή των όρων.

ΚΑΝΟΝΕΣ FORUM
-Σκοπός του forum είναι να γίνεται η συζήτηση πολιτισμένα, χωρίς ένταση και με κόσμιο τρόπο. Απαγορεύονται οι βρισιές, οι προσβολές και οι προσωπικές επιθέσεις σε άλλους χρήστες, στον Διαχειριστή και στους Συντονιστές.
-Απαγορεύεται η οποιαδήποτε δυσφήμηση ενός προσώπου νομικού ή φυσικού (π.χ. γιατρός, ιατρικό/θεραπευτικό κέντρο, μέλος του forum), ενώ τον κατονομάζετε (Μπορείτε αν θέλετε να τον φωτογραφήσετε λέγοντας π.χ. δερματολόγος στο Παλαιό Φάληρο). Σε μια τέτοια περίπτωση το dromostherapeia.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει το αντίστοιχο σχόλιο.
-Απαγορεύονται τα πολιτικά θέματα.
-Απαγορεύεται η δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων χρήστη, από άλλον.
-Αν γίνει κάτι από τα παραπάνω έχουμε δικαίωμα να σβήσουμε τα επίμαχα μηνύματα, ακόμη και να προχωρήσουμε σε κλείδωμα του αντίστοιχου θέματος στο forum, χωρίς καμία προειδοποίηση. Σε πρώτη φάση θα γίνεται επίπληξη στον χρήστη, αλλά αν συνεχίσει τότε θα προβαίνουμε, σε διαγραφή του λογαριασμού του.
-Μην γράφετε με κεφαλαία γράμματα και μην χρησιμοποιείτε greeklish γιατί κουράζουν τους χρήστες.
-Προσέξτε το μήνυμα σας να μπαίνει στην σωστή θεματική ενότητα στο forum. Πρέπει ο τίτλος του μηνύματος να είναι σχετικός με το περιεχόμενο του. Σε διαφορετική περίπτωση μπορούμε να μεταφέρουμε το μήνυμα, καθώς και να αλλάξουμε τον τίτλο.
-Απαγορεύεται η εγγραφή ενός χρήστη, σε περισσότερους από έναν λογαριασμούς. Κάτι τέτοιο θεωρείται εξαπάτηση των άλλων χρηστών και θα προβαίνουμε σε διαγραφή του λογαριασμού του.
-Αν ένα μήνυμα το έχετε στείλει παραπάνω από μια φορά, ακόμα και αν είναι σε διαφορετικά θέματα, θα διατηρούμε μόνο το ένα.
- Οι Συντονιστές και ο Διαχειριστής έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν ή να τροποποιήσουν την υπογραφή του χρήστη.
- Απαγορεύεται το spamming μέσω του forum, είτε στις δημόσιες συζητήσεις είτε σε προσωπικά μηνύματα, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο. Απαγορεύεται η διαφήμιση εμπορικών προϊόντων, εταιριών και υπηρεσιών κάθε είδους, με οποιοδήποτε τρόπο. Τα επίμαχα μηνύματα θα διαγράφονται, χωρίς καμία προειδοποίηση. Φυσικά επιτρέπεται η συζήτηση πάνω σε προϊόντα και εταιρίες, όταν αυτή διέπεται από πνεύμα και σέβεται όρια που ορίζει η κοινή λογική και η κρίση των συντονιστικών οργάνων.
- Το dromostherapeia.gr δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις υπηρεσίες και σελίδες προσωπικού περιεχομένου (πχ e-mails, forums, profiles, κλπ) προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών. Οι χρήστες των σχετικών υπηρεσιών διατηρούν ακέραια τόσο την ευθύνη όσο και τυχόν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στο περιεχόμενο των μηνυμάτων τους.
- Ο κάθε χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για όλο και οποιοδήποτε περιεχόμενο αναρτά, δημοσιεύει, αποστέλλει, μεταφέρει ή άλλως καθιστά διαθέσιμο μέσω των υπηρεσιών του forums.dromostherapeia.gr.
- Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες του forums.dromostherapeia.gr, δίνονται από τους χρήστες και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ληφθούν ως έγκυρα, ούτε να υποκρύπτουν οποιαδήποτε προτροπή για την επιχείρηση ή μη συγκεκριμένων πράξεων.
-Οι προσωπικές εμπειρίες δεν αποτελούν συμβουλές γιατρών και δεν αντικαθιστούν οποιαδήποτε διάγνωση και θεραπεία γιατρού. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία, που αναγράφεται στο forums.dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.
-Το dromostherapeia.gr και οι συντάκτες του δεν έχουν καμία ευθύνη ή υποχρέωση στους χρήστες της Ιστοσελίδας ή σε κανένα άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο για τη σωστή ή μη πραγματοποίηση των δραστηριοτήτων που αναφέρονται παραπάνω.

Οι κανόνες χρήσης του forum εντάσσονται στους Όρους Χρήσης του www.dromostherapeia.gr, τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Το forum αυτό είναι βασισμένο στο λογισμικό phpBB (στο εξής “αυτοί”, “αυτών”, “αυτούς”, “λογισμικό phpBB”, “www.phpbb.com”, “phpBB Group”, “phpBB Teams”) που είναι a bulletin board solution κάτω από ΓΕΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ “General Public License” (hereinafter “GPL”) και μπορεί να μεταφορτωθεί από την σελίδα www.phpbb.com. Η ομάδα του phpBB δεν μπορεί να ασκήσει την επιρροή στο περιεχόμενο και τους στόχους, τους οποίους ο χρήστης με αυτό το λογισμικό ακολουθεί λόγω των κανονισμών του GPL. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το phpBB, παρακαλούμε δείτε τα παρακάτω: http://www.phpbb.com/.cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.